SUPERSPESIAALIPERJANTAI

Onnea rakas kuusivuotiaani.

Tänään juotiinkin oikein spesiaalit herkkukahvit töiden jälkeen. Syntymäpäivä meinasi aluksi kiitää ohi vikkelään ilman juhlintoja, mutta onneksi kaapeista löytyi ainekset ex tempore-pavlovaan ja käden käänteessä lautasella olikin jo perjantai-illan herkullisin leivos.

Oli myös täydellinen hetki ottaa käyttöön Disneystoresta ostamani kupit. Kyllä, niissä lukee Curiouser & Curiouser, tuo tuttu lausahdus Liisa Ihmemaassa-teoksesta! Alice Through The Looking Glass-leffan myötä Disneystoresta löytyi valtavasti Curiouser & Curiouser-tavaraa, mutta maltoin mieleni ja laitoin tilaukseen vain hauskat kahvikupit. Ja tänään, blogini 6 v.-syntymäpäivänä, niistä oli ilo hörppiä iltakahvit.

Pikkuisen päivitin myös blogini sisustusta iloisempaan ja pirteämpään, uusi banneri toivottakoon uuden blogivuoden ja lukijat tervetulleeksi. Tästä jatketaan.

Tuon pavlovan ohje? Sen löydät täältä.

O

enkku2-1-1-1

It’s your birthday my dear blog! Happy happy birthday! It has been a blast and hopefully our future together looks bright too. I’m not planning to end my stories yet, so hopefully you will stay tuned too!


Posted in and tagged , , by NOORA.