HALUAISITKO MERIHIRVIÖN KEITTIÖÖSI?

Meille muutti muutama päivä sitten harvinaisen suloinen hirviölauma. Nämä hirviöt eivät pure tai ole kovin vihaisia, korkeintaan saattavat joskus kutsuhuudoillaan komentaa kotikokin hellan ääreen.

Äiti-Nessie on oiva apu pastan keitossa ja pikku-Nessiet seuraavat kiltisti äitinsä jalanjäljissä, kun on tullut aika kauhoa soppaa tai vaikkapa kiisseliä. Meidän talouteemme ei kuitenkaan ihan näin montaa hirviötä mahdu- siksipä tuo ystävänpäivän sävyttämä pikku-Nessie etsii nyt arvonnan kautta kotia. Mahtuisiko näin suloinen hirviö sinun keittiöösi?


Coolstuff.fi lähetti minulle nämä hurmaavat kauhat ystävänpäivälahjaksi ja samalla päätimme yhteistyössä järjestää myös arvonnan. Kommentoimalla tätä postausta 14.2. mennessä, osallistut tuon lilan Nessie-kauhan arvontaan. Tulee olemaan vaikeaa erottaa se tuosta laumastaan, mutta tiedän, että Nessie löytää ihanan kodin ja keittiön jonkun teidän luotanne.


Ototo Designin kauhat ovat paitsi muotoilultaan valloittavia, ne on myös fiksusti valmistettu. Kauha muun muassa pysyy kattilassa pystyssä kauhomisen ja sekoittelujen välissä ja Äiti-Nessien ”syliin” mahtuu tuo pikku-Nessie tilan säästämiseksi täydellisesti. Reikäkauhalla metsästät kattilan syövereistä niin vihannekset kuin pastankin ja pienempi Nessie soveltuu erinomaisesti vaikka juomasekoitusten kauhaksi. Ja onhan se nyt aivan syötävän suloinenkin, eikö?

Merihirviö saattaa siis pian uiskennella kattilaasi, pidähän varasi! ;)

*Postaus toteutettu yhteistyössä Coolstuff.fi-verkkokaupan kautta. Tuotteet saatuja.

enkku2

Wanna win that cute little Nessie-monster to yourself? Enter a comment into this post’s commentbox and you might be the lucky winner. The winner will be announced on Monday!


Posted in and tagged , , by NOORA.