MAAILMAN KAUNEIN KALENTERI (ARVONTA)

PA098135 PA098146

Jos olisi mahdollista, osallistuisin tähän arvontaan itsekin. Palkintona on nimittäin niin upea lahja Chic Companylta, että en malta odottaa sitä hetkeä, kun saan kertoa kuka onnekas palkinnon nappaa itselleen.

Chic Company on kerrassaan hurmaava verkkokauppa, josta olen tehnyt itsekin paljon ostoksia. Verkkokauppa on täynnä toinen toistaan suloisempia aarteita ja kalentereiden lisäksi, valikoimasta löytyy täydellisiä lahjaideoita, herttaisia sisustusjuttuja toimistoon sekä ennen kaikkea valtavasti materiaalia sen oman kalenterin tuunaamiseen. Kalenterimania tuntuu maailmalla nyt olevan valloillaan, ja oman kalenterin tuunaaminen omannäköiseksi on valtavan suosittua. Enkä lainkaan ihmettele miksi- se on nimittäin todella koukuttavaa puuhaa!

PA098158 PA098148 PA098174

Kommentoimalla tätä postausta, saat yhden arpalipukkeen arvontaan, jonka palkintona arvotaan yksi (1) kpl MAMBI Happy Planner Botanical Garden 2016-2017-kalentereita. Palkintoon kuuluu myös The Reset Girl-tarrasetti, jotta onnekas voittaja pääsee heti tuunailemaan ja koristelemaan kalenteriaan tarroin. Kalenteri on alkanut jo tämän vuoden heinäkuussa ja kestää vuoden 2017 loppuun asti, joten kalenterin voi ottaa käyttöön heti.

Mikäli haluat tuplata mahdollisuutesi napata kalenterin ja tarrasetin itsellesi, laita Curiouser & Curiouser (@curiousnoora) ja Chic Company (@chiccompany) seurantaan Instagramissa. Mainitsethan tästä kommentissasi, jotta osaan antaa sinulle lisäarvan arvontaan!

Osallistumisaika alkaa nyt ja arvonta suoritetaan 14.10. Onnea matkaan!

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt, suuren suuri kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Onnetar istui Annin olkapäällä. Hän jätti tällaisen kommentin: ”Oooh! Kalenteri on aina ihan must have, joten ehdottomasti mukana!” Voittajaa on infottu sähköpostitse.

PA098169 PA098152 PA098163 PA098142

Eikö olekin maailman kaunein kalenteri? <3


*Arvonta on toteutettu yhteistyössä Chic Companyn kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged , , , by NOORA.