HULLUNKURISTEN ASUSTEIDEN SUNNUNTAI

Hauskat asusteet ovat minun juttuni. Pelkistetty, tavanomainen asukin saa ihan uuden ilmeen, kun sen asustaa värikkäillä ja hauskoilla asusteilla. Eritoten kengissä ja koruissa saa olla sitä jotakin, joka kiinnittää katseen. Senpä vuoksi en malta odottaa, että saan kiskaista nämä Parikat keväisempien säiden koittaessa jalkoihini!

Eilen vietimme leppoista sunnuntaita kotosalla, mutta kotiasuni osoittautui niin mukavaksi hengailuasuksi, että halusin jakaa sen myös teidän kanssanne. Samalla pääsen esittelemään teille kellon, joka oli kieltämättä eriskummallinen hankinta koiraihmiseltä..


NEULE / SWEATER VERO MODA   TOPPI / TOP H&M  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KELLO / WATCH JFR  SUKAT / SOCKS HAPPY SOCKS


Tuo hullunkurinen kissakello on keikkunut ranteessani jo jonkin aikaa, mutta asukuviin tuo herkku ei vielä ole päätynyt. Suloinen kissakello sai koiraihmisen kääntämään takkinsa ja tilaamaan tuon aarteen kotiin. Kello on jo tähän mennessä kerännyt enemmän kehuja kuin yksikään aiempi aikarautani. Kissoja löytyy Nelly.comista useassa eri värissä, jos joku muukin kaipailee ranteeseensa uutta lemmikkiä.

Kotiasun pehmeä värimaailma sai vielä pisteen i:n päälle rakkaista yksisarvissukistani. Always be yourself unless you can be a unicorn, vai miten se nyt menikään.. Yksisarviset mätsäsivät myös niin mukavasti huulipunani kanssa, että tätä komboa täytynee käyttää jatkossakin.

Lempeitä ajatuksia kaikkien maanantaihin ja helmeilevää helmikuun aloitusta. Tammikuu on paketissa; joko nyt saa sanoa, että ollaan menossa kohti kevättä?!

enkku2

My Sunday-outfit was all about soft colors, soft materials, coziness, cats and unicorns. Yes, you heard it right! My newest accessories, the cat-watch from JFR and the unicorn-socks from Happy Socks are my newest favourites. These accessories truly are eye-catchers!


Posted in and tagged by NOORA.