HATTARAINEN HARMAAVARPUNEN

Kerroksia, kerroksia, kerroksia! Aloin jo tottua tähän talvipukeutumiseen. Kun ylle heittää kerroksen toisensa jälkeen, ei varmasti pääse pakkanen puraisemaan. Teimme eilen vielä suloisen lumisessa talven ihmemaassa pitkän kävelylenkin ja jossakin mieleni sopukoissa saatoin jopa miettiä, että pidän hitusen talvesta.

.. kunnes muutin tänä aamuna mieleni kurkatessani ikkunasta ulos. Nyt tarkkana tuolla liukkailla, ettette vain satuta itseänne!


TAKKI / JACKET BIKBOK  HUIVI / SCARF BIKBOK  HOUSUT / PANTS H&M  HUOPALAPIKKAAT / SHOES ARCTIPS (*blogin kautta saatu) NEULE / SWEATER GINA TRICOT HANSKAT / GLOVES ACCESSORIZE  KORVAKORUT / EARRINGS GLITTER


Kuvissa näkyvä asu viime lauantailta nousee varmaankin omaksi talven asusuosikikseni. Löysin huippuhintaan tuon vaaleanpunaisen, ison, pehmeän huivin Bikbokista ja mielestäni harmaan ja hempeän vaaleanpunaisen yhdistelmää ei voita mikään. Tämä harmaavarpunen näytti varsin hattaraiselta tuon huivin uumenissa. Rakkaiden Arctipsien ansiosta ovat sen sijaan varpaatkin pysyneet pakkasissa lämpiminä. En enää pärjäisi ilman näitä aarteita!

Nyt tämä harmaavarpunen lennähtää kuitenkin töihin. Taitanee olla aika kaivaa kaapista esiin sadetakki. Here we go again.

enkku2

This winteroutfit is definitely my own outfit-favourite from this January. I love the combination of pink and grey and those shoes are the most adorable shoes ever. They keep my toes warm! What do you think of this girly and cozy look?


Posted in and tagged by NOORA.