KHLOÉ & PONNARIHUUMA

khloetail – Kopio

It’s all in the details.

Kun hiustaiteilija Cesar DeLeon Ramirez keksi sitoa Khloé Kardashianin hiukset sliipatulle ponnarille The Tonight Show with Jimmy Fallon-ohjelmaa varten, hänen kampauksensa räjäytti samalla @khloekardashian:in Instagram-tilin. Miltei puoli miljoonaa Kardashianin seuraajaa rakastui tähän lookiin. Mikä teki kampauksesta niin kekseliään?

Niinkin yksinkertainen asia kuin rivi tummia pinnejä.

Tummat pinnit erottuivat näkyvästi vaalean kaunottaren kutreista ja toimivat samalla hauskana ja erikoisena hiuskoristeena. Keskijakaus ja siisti, sileä ponnari pelastavat itsellänikin monesti huonot hiuspäivät, mutta ihan noin vallattomasti en ole laatallista pinnejä päähäni laittanut. Ei ole itseasiassa tullut mieleenikään.

Do it like Khloé ja nappaa tästä helpoista helpoin hiustutoriaali talteen. Puoli miljoonaa ihmistä ei voi olla väärässä, tämä on nyt ilmeisesti se juttu… ;)

enkku2

What do you think of this Khloé Kardashian’s chic and simple hairdo?


Posted in and tagged , by NOORA.