TAIKAJUOMAA

Atshiu, niisk niisk ja köh köh.

Olen ottanut kovat keinot käyttöön etteivät ympäristössä pörräilevät tautipöpöt pääsisi iskemään. Kaikki tuntuvat nyt olevan kipeinä ja on suorastaan kummallista etten itsekin vielä ole sairastunut. Influenssarokotus on toistaiseksi tehnyt tehtävänsä, mutta pienempiä flunssapöpöjä olen yrittänyt karkottaa kotikonstein. Ehkäpä tästä taikajuomastakin on ollut apua.. Ainakin se auttoi jo yhden miesflunssankin kotihoidossa.

Kaada mukiin kiehuvaa vettä ja raasta joukkoon tuoretta inkivääriä reilusti. Purista juomaan puolikkaan sitruunan mehu tai lisää veteen sitruunaa viipaloituna. Makeuta hunajalla.

Ja toki silläkin on väliä millaisesta mukista juomansa nauttii. Tämä Pariisin Disneylandista tuliaisiksi tuotu Alice In Wonderland-muki sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Oih, taidankin hetkeksi siirtyä lueskelemaan noita aurinkoisia reissupostauksia. Muistatteko vielä kuinka kiljuimme vuoristoradassa ja rakastuimme satumaiseen paraatiin? Ja voi, näiden kuvien katselemiseen en kyllästy ikinä.. ♥_♥

Tervettä viikonloppua kaikille!

enkku2

Good Morning friends! I started my Morning with this superdrink, which hopefully helps me to stay healthy. Some lemon, hot water, some ginger and some honey. YUMMY.


Posted in and tagged by NOORA.