VUOSI LIISAN MATKASSA

En ikipäivänä pärjäisi ilman konkreettista kalenteria, johon voin kirjoittaa menoni ylös. Laukussa mukana kulkeva kalenteri on kuin aina-ajantasalla-oleva-sihteerini, joka on piirrelty ja kirjoiteltu täyteen merkintöjä, muistutuksia, synttäreitä, nimppareita, juhlapäiviä, laskujen eräpäiviä, työvuoroja, postausaikatauluja..

En siis ikipäivänä voisi turvautua pelkkään kännykän kalenteriin. Kuinka tylsäkin se on verrattuna paperikalenteriini, joka toisinaan muistuttaa piirustuksineen pikemminkin luonnoslehtiötä kuin kalenteria.

Mutta kalenterinikaan ei aina riitä siihen, että pysyisin kartalla taloutemme molempien asukkaiden menoista. Kun molemmat paiskivat kahta työtä, harrastavat, näkevät ystäviä ja reissaavat, olen välillä aivan ulapalla siitä, millaiselta viikkomme näyttääkään. Kun perheen meiningeissä häärii mukana myös koira, ei päällekkäisiä menoja voi sopia kovinkaan paljon, jotta aikaa ja huomiota jää päivittäin tarpeeksi myös pikkupörriäiselle.

Seinäkalenterin kiivas metsästys oli ollut jo jonkin aikaa käynnissä, kun Facebookini inboxiin kilahti viestiä Elisalta. Elisa oli bongannut Papershopin valikoimista Alice-kalenterin, jonka uskoi ihastuttavan minua kovasti. Ja kuinka oikeassa hän olikaan! Olemme Elisan kanssa tavanneet pikaisesti vain kerran (?), joten olikin hauska huomata kuinka hyvin toisen tyylin voikaan oppia tuntemaan vain blogia lukemalla. Kiitos Elisa vinkistä!

Papershop oli minulle kaiken kaikkiaan muutenkin aivan uusi tuttavuus, mutta ääääh, nyt täytyy malttaa mielensä, etten tilaa koko puotia tyhjäksi. Tämä ”Travel”-pöytäkalenteri on aivan liian ihana, tämä New York-juliste olisi kehyksissä iiiihana katseenvangitsija olkkariin ja tämä aakkosjuliste sopisi täydellisesti erään pikkuisen huoneeseen.

Liisä pitäköön minut nyt ajantasalla toistaiseksi.

enkku2

Isn’t this the most perfect calendar for the year 2016? Welcome home Alice.


Posted in and tagged , by NOORA.