PAKKASUKON PÄIVÄN ASU

DSC_0335

Pakkasukko on ilmeisesti tykästynyt näihin maisemiin, kun se päivä toisensa jälkeen on ilahduttanut (?) meitä läsnöolollaan. Hyrrr, sanon minä. Toisaalta, itse nautin enemmän pakkasista kuin kuravellissä tarpomisesta, joten puolensa ja puolensa tässäkin asiassa.

Viikonlopun koiralenkillä päätin tallentaa muistikortille pitkästä aikaa tuon oman pakkasukkoni asun. Matti on löytänyt tänä talvena nimittäin ihania juttuja vaatekaappiinsa, joista pitää ehdottomasti vinkata myös täällä.

DSC_0320 DSC_0312 DSC_0330

Only & Sonsin takin olen ostanut itseasiassa Matille lahjaksi, kun bongasin sen -70% alennusmyynneistä jo viime keväänä Members.comista. Ennakointi kannatti, sillä takilla on ollut tänä talvena hurjasti käyttöä. Irrotettavan karvahupun sisuksiin on ollut hyvä piiloutua pakkasia ja olen ihan fiiliksissä siitä, että Matti välillä innostui vihreästä väristä!


TAKKI / JACKET ONLY & SONS   FARKUT / JEANS  DRESSMANN   KENGÄT / SHOES  CROCS  HANSKAT / GLOVES  DRESSMANN


Oih, sitä farkkuostosten helppoutta, kun miehen kiikuttaa Koskikeskuksen Dressmanniin ja antaa taitavien myyjien kantaa sovituskoppiin sopivia housuja! Lähden usein shoppailuavuksi Matille, kun hän kaipaa uusia vaatteita vaatekaappiinsa, mutta sopivien farkkujen löytäminen voi välillä olla todella tuskaista puuhaa. Koskarin Dressmannissa on aivan huippupalvelu; ihana Jonna tsekkasi Matin koon, passitti miehen sovituskoppiin housujen kanssa ja vartin käynnin jälkeen oli kaappiin löytynyt kahdetkin uudet farkut. Ilman sitä tuskanhikeä.

DSC_0314

Näillä pakkasilla Matti on ollut myös kovin mielissään siitä, että kiikutin hänelle syksyllä Crocs-myyjäisistä omat AllCast Duck Luxe Bootsit. Nämä huippuhyvät kengät ovat upean näköiset, mutta myös äärimmäisen kätevät paukkupakkasilla. Kenkä istuu pehmeästi jalkaan, sillä tarpoo pitkiäkin matkoja ja korkean varren ansiosta lumi ei pääse kengän sisuksiin.

Sellainen pakkasukko luonani asustelee.

DSC_0316

enkku2

Matti has found so many cool things into his wardrobe, that I thought it would be a great time to show Matti’s outfit to you guys also. It has been freezing here in Finland for a few weeks now, as you can see from the pictures. I hope you like these frozen outfitpics!


Posted in and tagged , by NOORA.