KUPLIVAN PAKKASPÄIVÄN KORISTEET

Jäätyneitä saippuakuplia! Kyllä! ♥_♥

Iltapäivän iloksi testasimme Matin kanssa tätä kuplivaa pakkaspäivän juttua, jolla saa kuorrutettua pihan, jäälyhdyt tai vaikkapa puiden oksat jäätyneillä saippuakuplilla. Homma kuulostaa jäätävän (hehheh..) helpolta, mutta sitä se ei ainakaan aluksi ollut. Saippuakuplapullon mukana tullut rinkula ei toiminut alkuunsakaan, mutta pillillä puhaltelemalla kuplia sai kun saikin ehjinä puhalleltua marmorialustan pinnalle. Tähän hommaan jäi täysin koukkuun!

Kupla ei jäädy sekunneissa muotoonsa, joten pienetkin reiät saattavat tehdä lopputuloksesta jännittäviä onttoja jääkuplia, jotka näyttävät varsin hauskoilta. Maltti on valttia, eikä jo-jäätyneen-kuplan viereen kannata välttämättä edes yrittää tehdä sille kaveria. Lämmin hönkäisy saattaa nimittäin hajottaa vieressä olleen kuplan, ja koko homma alkaa alusta.

Eli kärsivällisyyttä matkaan mukaan ja pihalle puhkumaan pakkaseen!

enkku2

These frozen soapbubbles are looking gorgeous on our balconytable! They are not very easy to do, but the bubbles look so cute as wintery decorations. Go on, try it!


Posted in and tagged , by NOORA.