IHAN MINIONINA

Uusi oloasuni on niin leppoisan höppänä, että sen sisuksissa viettäisi mielellään aikaa vaikka 24/7. Kävin Roosan kanssa kiertelemässä Ideaparkin alennusmyyntejä ja saatoin kiljaista aika kovaa ”It’s so fluffy I’m gonna diiiiie!”, kun Roosa viittoili minut näiden New Yorker-uutukaisten luokse. 


HOUSUT & PUSERO / PANTS AND SWEATER NEW YORKER


Vaikeaksihan ostopäätöksen teki se, että samaista collegepuseroa myytiin myös mustana ja tuota versiota koristi keltainen minioni. Oli meinaan pikkasen lähellä etten ostanut sitäkin! Mutta rajansa kaikella. Noora, 28 v., malttoi mielensä ja kiikutti kassalle _vain_ yhden puseron ja _vain_ yhdet pöksyt.

Mutta Noora 28 v. ei lupaa etteikö hakisi jossain vaiheessa vielä sitä toistakin puseroa vaatekaappiinsa. Koska onhan nää nyt aivan ihanat!

Nyt kohti pirtsakkaa lumipyryä. No okei, okei. En laita näitä housuja töihin.

enkku2

Yeess. I’m a minion-fan and very proud of it.


Posted in and tagged , by NOORA.