POIKAYSTÄVÄ POSTAA : VOITA ONNELLISET SUKAT!

Hyvät naiset ja herrat, I’m back!

Lupsakkaasta loppiaisesta raportoidessani en osannut odottaa niin lämmintä vastaanottoa, jonka minulle järjestitte. Olen kokenut aina vahvuuksieni olevan suullisen ilmaisun puolella, niin hyvässä kuin pahassakin, mutta olin hyvin onnellinen lukiessani tsemppaavia kommenttejanne, joita sain loppiaislöhöilypostaukseeni. Rohkaisevien kommenttienne jälkeen päätin palata sivaltelemaan sanan säilällä arpajaispostauksen muodossa. Ja mikä tajunnanräjäyttävä aarre arpajaisiin on luovutettukaan!

Kuten kuvista näkyy, olen hurahtanut täysin Happy Sockseihin, joita käytän päivittäin. Koska töissä harvemmin pääsee räväyttämään pukeutumisellaan (..mikä tyylitajuni tuntien on varmasti vain hyvä asia), ovat Happy Socksit mukavia valopilkkuja korostamaan omaa persoonaa. Viikonloppuna laskin omistavani tasan 20 paria Happy Sockseja.

Oma Happy Socksien valintakriteerini on niiden rumuus. Muiden mielestä rumimmat ja räikeimmät, lähes minut itsenikin migreenin partaalle ajavat Happy Socksit, ovat kaikista hienoimmat ja tyylikkäimmät. Noora harvemmin on samaa mieltä kuosien mahtavuudesta. Tällä kertaa järjestettävän arvonnan palkintona on siis yhdet kokoelmieni helmistä. Niistä käyttämättömistä. Sukat ovat kokoa 41-45, joten osallistumalla arvontaan kilpailette vuoden parhaasta lahjasta miespuoliselle ystävällenne.


Kommentoikaa siis tämän postauksen kommenttiboksiin 15.1.2016 mennessä mikäli haluatte osallistua arvontaan ja mahdollisesti ilahduttaa juuri sinun lähimmäisesi päivää upealla lahjalla. Palkintosukat ovat melko hillityt, joten siis kevyttä kauraa aloittelijalle. Ei siis pastellinsävyisiä psykedeelisiä kuvioita. Kuten kokoelmieni helmissä.


Matti

EDIT: // Osallistumisaika on päättynyt! ONNEA AURORA, onnetar istui sinun olkapäälläsi. Voittajalle on lähetetty voitosta sähköpostia. Matti kiittää kaikkia osallistuneita! :)

enkku2

Put on your Happy Socks! But first you have to win them. Comment and take a chance.


Posted in and tagged , , by NOORA.