KIVA, ETTÄ KÄVIT BEBE!

”Moi Bebe!

Harmillista, että olit käynyt kylässä juuri silloin, kun en ollut kotona. Olen ihanan pörröinen ja halittava otus ja olen kuullut, että pidät eläimistä. Meistä tulee varmasti hyvät kaverit ja odotan innolla, että tapaamme. Mennään vaikka keväämmällä yhdessä pihalle leikkimään, kun paukkuvat pakkaset eivät enää saa tupsukorviani jäätymään. Olen varma, että olet ihan huipputyyppi, sillä olit jättänyt minulle tänne ylläriksi jopa oman joulupaketin! Kiitos Bebe!

Lahjasi ansiosta olen varmasti tällä hetkellä Kaukajärven coolein koira. Pooloneuleet ovat aina in ja ihanan lämpöinen pusakka pitää pakkaset loitolla. Matin ostama FC Barcelona-takki on sekin ihan kiva, mutta en ole vielä Matille hennonnut kertoa etten ole Barcelonan miehiä. Näillä tupsukorvilla ei voi kannattaa kuin Ilvestä!

Kiitos siis yllätyspaketista, Bebe!

Eppu

Ps. Kiitos myös niistä croissantin murusista (♥_♥), jotka olit jättänyt minulle ajattelevaisesti keittiön pöydän alle. Noora antoi minun popsia niistä jokaisen! Tällaisista ylläreistä tykkään, olet ehdottomasti tervetullut kylään toistekin.”

enkku2

Thank you Bebe for this warm gift!


Posted in and tagged , by NOORA.