LAUMAN JOULU

Mitä saadaan, kun jouluaatoksi saman katon alle yhdistetään vauhdikkaat italianvinttikoiraveljekset Igor ja Uljas, ilvestupsut korviinsa kasvattanut monirotuinen Eppu ja lempeä erakko, 9-vuotias karvaton kiinanharjakoira Eetu?

No ainakin vauhdikkaat jouluterveiset teille videon muodossa.

Joka joulu yritän muistaa hankkia myös lähipiirin karvaturreille pienet joululahjat ja tänäkin vuonna pojat tuntuivat ilahtuvan kovasti lahjoistaan. Igor ja Uljas olivat tosin pistelleet Pukkinsa palasiksi aattona, Eppu maiskutteli joulukinkkunsa korvaa ja Eetu taitaa olla jo vähän liian vanha joulusta innostumaan. Harmi, että videolle ei tallentunut se hetki, kun äitini antoi joka pojalle pienet maistiaiset kinkusta.

Väitän, että en ole ikinä ennen nähnyt niin vikkelästi heiluvia häntiä.

enkku2

Igor and Uljas, the Italian greyhounds, Eetu, the Chinese crested dog and our Eppu wanted to say ”Happy Holidays” to you guys. Check out the video to see what kinds of Christmas-gifts the boys got.


Posted in and tagged , , by NOORA.