JOULUNORPAN ASKARTELUNURKKA #2

Jokunen viikko sitten askartelimme Norpan askartelunurkassa suloisen joulupallon, tänään tehdään vielä jotakin helpompaa ja yksinkertaisempaa. Et tarvitse kuin tyhjän vessapaperirullan, liimaa, jouluista paperia, nitojan ja narua koristeen kiinnitystä varten.

Nyt menee taatusti niin kuin Strömsössä.

Ei ollut paha nakki eihän?

.. ja jos haluatte ottaa opiksenne allekirjoittaneen virheistä, kaunein lopputulos tulee, kun käytät mahdollisimman ohutta joulupaperia ja pientä nitojaa. Koriste soveltuu ehdottomasti paremmin ikkunakoristeeksi; silloin tuo sisuskaan ei häiritse niin paljon.

Kahden viikon päästä on jo aatto ohi, joten nyt kipin kapin koristelupuuhiin!

enkku2

Check out the video and make a cute Christmas decoration by yourself!


Posted in and tagged , , by NOORA.