SOKERIHIIREN KOTIMETSÄ

curiousnoora1

Koska piparkakkutalon arkkitehtia musta ei saa tekemälläkään, päätin tehdä hieman erilaisen jouluhärdellin keittiömme pöydälle- tai noh, jouluksihan sitä piti säästellä, mutta saattaa olla, että leipuri on jo napsinut suihinsa karkin jos toisenkin tästä joulukuvaelmasta..

Ikean piparkakkumuoteilla syntyi siis hauska metsämaisema, jonka kuorrutin karkein ja piparkakkukoristein. Visioni lumisesta talven ihmemaasta ei nyt ihan toteutunut, kun en muistanut ostaa kaupasta tomusokeria, mutta toisaalta, allekirjoittanut oli jo niin piparitaikinaähkyissä, että yhtään makeampi ei tästä asetelmasta edes tarvinnut tulla.

DSC_0073 DSC_0054 DSC_0080

Mutta eikö tullutkin aika hauskan näköinen? Miksi alkaa stressata niistä täydellisesti koristelluista pipareista ja piparimökeistä, kun lopputulos on parhaimmillaan silloin, kun se on tekijänsä näköinen. Tässä tapauksessa siis melkoinen sekamelska ja sokerihiiren kotimetsä.

Nyt yritän tsempata, että tästä on edes jotain jäljellä siinä vaiheessa, kun Matti palaa kotiin Barcelonasta. Varmuuden vuoksi lähetin siitä hänelle jo kuvan jos vaikka käy niin, että metsä on syöty parempiin suihin ennen kuin mies palaa reissuiltaan.

DSC_0070 DSC_0052

Sokerista sunnuntaita kaikille! <3

enkku2

What do you think of my sweet Winter Wonderland?


Posted in and tagged , by NOORA.