MURUMURUJA

PB131246 PB131316 PB131260

Lupasin teille eilen, että tänään vannotaan ikuista rakkautta eräälle huulipunalle. Tämä se aarre nyt sitten on.

Kerroin jokin aika sitten ihastuneeni toden teolla Ciatén tuotteisiin. Aiemmin olin vain hamstrannut kynsilakkakokoelmaani Ciatén herkkuja, mutta nyt elevenin kautta saamastani yllätyspaketista löytyi niin ihania aarteita, että Ciatén kosmetiikka alkoi vallata vähitellen meikkipussistani yhä enemmän ja enemmän tilaa. Olin sulaa vahaa etenkin näiden huulipunien edessä; siksi Ciatén Murumuru Butter-huulipunat ansaitsevatkin ihan ikioman postauksensa. Murumurut, niinpä, voisiko huulipunalla olla edes herttaisempaa nimeä!?

PB131265 PB131315 PB131259

Murumurulla tarkoitetaan siis tässä tapauksessa murumuru-voita, jota nämä kosteuttavat huulipunat sisältävät aminohappojen lisäksi. Ensiksi ihastuin näiden punien pakkauksiin, sitten sävyvalikoimaan ja pisteenä i:n päälle punien levittyvyyteen. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta huulipuna levittyy nimittäin huulille äärimmäisen pehmeästi ja tasaisesti, samalla hellien ja hoitaen kuivia pusuhuulia.

Oman suosikkini löysin sävystä BFF. Nimensä mukaisesti tästä sävystä on hetkessä tullut paras kaverini. Hieman ruskeaan vivahtava sävy on täydellisen pehmeä ja juuri sopivan voimakas minulle, joka toisinaan hieman karttaa liian voimakkaiden sävyjen käyttämistä. Herttaisen kuulas ja tyttömäinen Sweetheart on sen sijaan aivan täydellinen treffi-iltoja ja pikkujouluja varten.

Pretty Stix onkin erinomainen lahjavinkki ystävälle myös tulevaa joulua silmällä pitäen; kaunis pakkaus ei tarvitse ylleen kuin lahjanarun ja pakettikortin, johon pitää ehdottomasti kirjoittaa ”Murulle”.

Suukkoja maanantaihin!

PB131248

*Huulipunat saatu/ eleven.fi. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in and tagged , , by NOORA.