JAETTU KOSMETIIKKAILO ON PARAS ILO

yvesrocherxmasyvesrocherxmas

Sain etukäteisjoululahjan Yves Rocherilta hieman ennen joulukuuta ja voih, isoa pakettia availlessani, taisin hihkua ilosta ääneen; joulukalenteri! Tälläisestä olen nimittäin salaa aina haaveillut. YR:n joulukalenterihan koostuu perinteisesti 24 yllätyspussukasta, pyykkipojista ja narukerästä. Näillä välineillä saat viriteltyä itsellesi kotiin maailman upeimman joulukalenterin, joka tekee joulun odottamisesta juhlaa. Yllätyspussukoiden tuotteet ovat nimittäin todellista herkkua kosmetiikkafanille.

yvesrocherxmas

Olin jo ripustelemassa kalenteria olohuoneemme seinälle, kun mieleeni putkahti ajatus. Kalenteri on niiiiin mieletön, että se on jopa liian mielettömän upea yhdelle kosmetiikkahörhölle. Jospa jakaisinkin jouluiloa 24:lle naiselle.

Työyhteisöni on _todella_ miesvaltainen, mutta onneksi joukkoon mahtuu myös muutamia ihania mimmejä, joiden joulunodotuksesta päätin tehdä hieman mukavampaa. Niinpä viritin kalenterin oman toimistoni seinälle ja yllätin työyhteisön tytöt omalla joulukalenterilla! Koska joukkoomme mahtuu niin paljon eri-ikäisiä ja eri tyylisiä naisia, päätin olla pikkutonttu ja kurkkia hieman pussukoiden sisuksiin; sen jälkeen nimesin pussukat sen mukaan, kuka mahdollisesti ilahtuisi juuri sen päivän yllätyksestä eniten.

yvesrocherxmas

Joulukalenterin avaamisesta on tullut meille naisille töissä jo aivan mahtava aamukahvitaukorituaali, kun porukalla jännitämme, mitä kukin luukusta saa. Ja voin kertoa, että miehetkin ovat yllättäen kiinnostuneet kosmetiikasta- harva se päivä joku ukkeli käy tunnustelemassa ja nuuhkimassa mitä kalenteripussukoista voisi löytyä! Sori vaan kundit, tämä on tyttöjen juttu.

yvesrocherxmas

Jouluilon jakamista parhaimmillaan. On ollut ihana nähdä kuinka naiset ovat tästä innostuneet ja jakaneet jopa omissa Faceissaan ja Instoissaan kuvia palkinnoista.  Onneksi kiikutin kalenterin töihin. Ja tottahan toki pääsen itsekin avaamaan muutaman pussukan. Ainakin pussi nro 24 näyttää niin iiiiisolta ja houkuttelevalta, että sen taidan säästää itselleni.. ;)

enkku2

I received the most amazing Christmas-gift from Yves Rocher. The X-mas Calendar is unbelievable and I was so excited about opening the surprisegifts while waiting the Christmas. But then I got an idea. There isn’t many ladies at my office, and that’s why I wanted to surprise them. I decorated my office with the calendar and told the girls that there’s a gift for every chick in the office! They were so excited. Now, every morning, we gather around to see, what’s in today’s bag. It’s so exciting, Christmas-excitement at its best!


Posted in and tagged , , , by NOORA.