HÄÄT KYNSILLÄ

Yllätyspaketti, josta paljastui esiin melkoinen kokoelma lakkaherkkuja, sai aikaan spontaaneja riemunkiljahduksia ja onnentunteita. Essien kynsilakat ovat lunastaneet paikkansa suosikkilakkojeni joukossa ja vuoden 2016 Bridal Collection on kokonaisuutena ja sävymaailmaltaan huikaisevan upea. Herkkää vaaleanpunaista, romanttista laventelia ja kesäisen raikasta minttua. Jokaiselle jotakin.

Mikä on sinun suosikkisi?

essie essie
essie
essie essie
essie

Essie Bridal Collection 2016 blogin kautta saatu. Iso kiitos Essielle.

enkku2-1-1

Essie’s Bridal Collection 2016 is breathtaking. These six different nailpolishes are extremely beautiful and the shades are perfect for the upcoming summer, for the happy moments and for those special days when you say I do.


Posted in and tagged , , , by NOORA.