JOULU PORONA!

Jouluna saa ja pitää olla vähän lapsenmielinen,
jos mieli tekee voi hiuksiin taikoa vaikka pikkuporosen!

Kävin tekemässä äidin pitkiin hiuksiin viikonloppuna jouluisen kampauksen, joka taatusti kerää tonttujen katseet ja saa jouluisen hymyn nousemaan ihmisten kasvoille. Tätä poroa ei voi hymyilemättä katsoa, vaikka poro itse näyttääkin hieman stressaantuneen joulukiireistä. Poro on tainnut kadottaa Pukkinsa ja näyttää siksi niin alakuloiselta.

curiousnoora

Kokoa hiukset ponnarille takaraivolle ja sujauta ponnari nutturavalkin läpi. Tee nutturasta muhkea ja kiinnitä sen ympärille satiininauha ikään kuin poron kaulaan rusetiksi. Vilkkuvia silmiä löydät esim. Tigeristä ja silmät saat kiinnitettyä paikoilleen pinnien avulla. Kiinnitä pinni teipillä silmän taakse. Nenäksi Petterille kelpaa punainen pehmopallo, jonka saat myös näppärästi paikoilleen pinnin avulla.

Sarvet askartelet helposti piippurassista, joka kannattaa kiepauttaa nutturan alta napakasti paikoilleen. Älä siis suotta leikkaa piippurassia kovin lyhyeksi.

Hyvää joulua pikkuporoset!

 

enkku2

It’s Rudolph! This reindeer-hairdo must be one of the funniest Christmas-hairdos ever!


Posted in and tagged , , by NOORA.