TÄSSÄ ON MUN U-P-E-A SISKO

TAKKI / JACKET DESIGUAL  KASSI / BAG UHANA DESIGN  PIPO / BEANIE ITSETEHTY

Vaihtelu virkistää ja juuri siksi sunnuntaiaamun iloksi katsellaankin poikkeuksellisesti pikkusiskoni Roosan asukuvia. Ihan vaan siitäkin syystä, että olisi ollut sääli jos näin upea asukokonaisuus olisi jäänyt kuvaamatta. Tästä lookista ammentaa taatusti moni inspiraatiota omaan syyspukeutumiseensa.

Roosan tyyli on ihanan värikäs ja persoonallinen ja hänelle onkin suht vaikea ostaa vaatteita lahjaksi. Parissa lahjassani olen kuitenkin onnistunut; Desigualin takin ostin Roosalle pari vuotta sitten ja on ihanaa nähdä, että lahja on edelleen käytössä. Uhana Designin kangaskasseja meidän perheessämme rakastavat kaikki naiset, ja nuo hurmaavat printit ovat ihania yksityiskohtia asuissa.

Roosa oli eilen kanssani Kädentaidot-messuilla ja heti hänet nähtyään vaadin saada tietää, mistä tuo upea pipo on ostettu. Neiti Näppärä oli napannut virkkuukoukun käteensä ja virkannut itselleen juuri haluamansa mallisen pipon. Kirjoitin saman tien Joulupukille ja kerroin, että minulle voi aattona toimittaa paketissa samanlaisen.

Olipas muuten pitkästä aikaa taas niin kovin virkistävän ihanaa olla kameran toisella puolen. Onneksi ensi viikolle on sovittu paritkin bloggaajatreffit, joten pääsen taas tallentamaan kaunokaisten asuja muistikortille. Jes!

Suloista sunnuntaita söpöliinit. ♥_♥

enkku2

Good Sunday Morning you lovelies! This time, I wanted to post the look of my littlesister Roosa, because she looked absolutely s-t-u-n-n-i-n-g yesterday. The jacket from Desigual, the bag from Uhana Design and the beanie made by Roosa herself, made the outfit so cute and chic. Loving it. What about you?


Posted in and tagged by NOORA.