KOHTI PIKKUJOULUJA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Hyvää marraskuun ensimmäistä! Halloweenista on vasta selvitty, mutta monella pikkujoulukausi kolkuttelee varmasti jo pian ovella.

Pikkumusta on otettu esiin kaapista. Korkokengät odottavat eteisessä. Joululaulut raikaavat radiossa ja kutrit on kietaistu niskaan nutturalle. Mutta vielä pitäisi kokonaisuus asustaa pikkujoulukuntoon. Nyt kimalletta kasvoille ja sähäkkyyttä asuun; tällä reseptillä olet pikkujoulujen kiistaton kuningatar.

curiousnoora – Kopiocuriousnoora1 – Kopio

Ilmettä voi lähteä muuttamaan juhlavammaksi pienin askelin. Miten olisi vaikkapa tavallisesti räväkämpi silmämeikki? CosMeryalla myytävät Laveran hohdeluomivärit (1) sisältävät luonnollisia valoaheijastavia pigmenttejä ja ovat kokemuksieni pohjalta hurjan kestäviä. Pikkujoulumeikissä saa ja pitää hieman irroitella, joten tartu rohkeasti myös sähäkämmän värisiin luomiväreihin. Esimerkiksi Face Factory Oy:n valikoimasta (2) löytyy herkullisia sävyjä meikkipussiin! Illan kuningattarelle on tärkeää, että meikki kestää pitkän ja vauhdikkaan illan ajan, joten meikin kestävyyteen kannattaakin siis panostaa.

Pikkujoulumeikkiin kuuluvat myös näyttävät huulet. MSCHIC:n Hothot Pink-huulipuna (3) on todellinen katseenvangitsija, mutta kiiltoa ja runsautta saa taiottua huulille pehmeämmilläkin sävyillä, vaikkapa samaisen merkin mineraalihuulikiillolla. Äläkä unohda poskipunaa (4). Meikki saa tyttömäisen fiiliksen, kun sipaiset poskille hieman punaa.

Ja tuoksut, ne viimeistelevät lookisi. Nyt asusteiden kimppuun.

curiousnoora – Kopiocuriousnoora1

Pikkumusta on varma valinta juhliin kuin juhliin, mutta pikkujoulukautena sitä voi huoletta maustaa näyttävin koruin ja asustein. Jotta koruja tulisi käytettyä enemmän, ne kannattaa järjestellä käytännöllisesti. Henkarissa riippuva koruteline (6) on oiva lisä vaatekaappiin; korusi pysyvät järjestyksessä ja saat napattua ne telineestä näppärästi käyttöön. Leikkisä pukeutuja voi valita asunsa koristeeksi Herkkusuun suussasulavia koruja (7) tai napata olalleen IVANAHelsingin Muumi-laukun (8). Pienet ja taskuttomat iltalaukut saa muuten kätevästi järjestykseen Insjön baginbageilla (9), eli pikkulaukuilla, jotka sujautetaan laukun sisään. Ja siinä vaiheessa, kun poikaystävä alkaa kriiseillä omaa pikkujouluasukriisiään, saat parhaan tyttöystävän palkinnon, kun ojennat hänelle Happy Socksin sydänsukat (10) pikkujoululahjaksi.

Ja kun juhlat sitten viimein päättyvät, on ihana pulahtaa rentouttavaan, jouluiseen kylpyyn Gingerin (11) kera.

Kas näin, nyt olet valmis juhlimaan. Korkkarit kattoon ja kohti joulua.

enkku2

It’s time for the Christmas-parties. How are you going to dress up this year?


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.