HALLOWEENIN HURJIMMAT HYMYT

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Hahaa, katsokaas tätä, seuraava nakkimuumioerä oli edeltäjäänsä tuloksellisempi! Muutama muumioitunut nakkipötkö pääsi nimittäin Halloweenin herkkupöytään asti. Näitä sen sijaan ei enää kannata muistella.

Herkkupöydästä löytyi jotain muutakin, josta halusin teille vinkata tulevia Halloweeneja silmällä pitäen. Omenalohkoista, maapähkinävoista ja vaahtokarkeista syntyi nimittäin Halloweenin hurjimpia hampaita.

Tai noh, herkkuserkku-Emilia taisi vetää vielä omalla hammasmaskillaan pidemmän korren.

Punaisista omenoista tehtiin siis lohkoja, joiden toiset puolet valeltiin maapähkinävoilla. Pienet valkoiset vaahtokarkit aseteltiin vieretysten lohkon reunaan ja kappas, iloinen hammashymy oli valmis Halloweenin tarjoilupöytään! Hurjan herkulliset naposteltavat katosivat parempiin suihin alta aikayksikön.

Näille hymyhuulille suosittelisin hammaslankaa ja suuvettä. Melko mätä oli nimittäin omenien hymy.

Hurjimman maskin palkinto sen sijaan kuului eilisissä Halloween-kemuissa ehdottomasti Emilialle, joka oli panostanut meikkiinsä ihan mielettömästi. Enpä ole ennen tajunnut tekoripsiä kiinnittää tuolla tavoin! ;)

Mutta hei, oliks teillä kiva viikonloppu? Nyt hymyä huuleen ja kohti uutta viikkoa!

enkku2

The happiest smiles of the Halloween!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.