ARVONTA : VITA LIBERATAN JOULUA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

*Kaupallinen yhteistyö: Vita Liberata / WHY NOT PR Oy.

Olen päässyt blogini kautta tutustumaan eri brändien joulupakkauksiin ja näissä kuvissa näkyvät, Vita Liberatan erilaiset setit, ovat taatusti yksi joulun ilahduttavimmista paketeista niin sisällöltään kuin ulkonäöltäänkin. Turvallinen päivetys purkista heleyttää tätä harmaata joulukuuta helposti ja hetkessä – kun itse tartun itseruskettavaan purnukkaan, se on aina poikkeuksetta Vita Liberatan! Tähän settiin on koottu kaikki tarvittava kauniin ja tasaisen rusketuksen saavuttamiseksi kotioloissa.

Vita Liberatan ylelliset ja ihastuttavat tuotteet kuuluvat omien luottotuotteideni joukkoon. Ahkerassa käytössä itselläni on muun muassa asteittain ruskettava mineraalibronzer, jota levitetään kasvoille aurinkopuuterin tavoin siveltimellä, mutta myös päivettävät voiteet ja mousset ovat minulle tuttuja. Kuten jo mainitsinkin, tähän brändiin luotan kuin vuoreen silloin, kun jalat kaipaavat tasaista päivetystä ylleen tai kasvot kaipaavat hitusen väriä. En vielä koskaan ole epäonnistunut näitä tuotteita käyttäessäni. Arvostankin sitä, että tuotteet ovat luotettavia ja tuoksuttomia, iholla kevyen tuntuisia ja tuotteiden joukosta löytyy useita eri koostumuksia. Jokaiselle jotakin. Sävyvalikoima on kattava ja pystyt itse helposti vaikuttamaan päivetyksen voimakkuuteen ja nyt jos koskaan sinullakin on oiva tilaisuus ihastua tähän merkkiin; yksi onnekas voittaa nimittäin pian itselleen Hollywoodin hehkua tämän joulupakkauksen myötä!

Joulupakkaus sisältää kaksi eri päivettävää tuotetta, Fabulous Self Tanning Tinted Lotionin (Medium) sekä heleyttävän Body Blurin (Latte). Tämän lisäksi löydät pakkauksesta kultaisen levityshanskan, jonka avulla tasaisen päivetyksen saavuttaminen käy helposti.  Tämä hanska on musthave voidetta levitettäessä ja pakko hehkuttaa juuri tämän hanskan ulkonäköä – se on UUUUPEA! Unohtamatta myöskään tilavaa vaaleanpunaista meikkipussia, joka soveltuu niin näiden kuin muidenkin kosmetiikkatuotteiden säilyttämiseen! Joulupakkauksen tuotteet on pakattu kauniiseen joulupakkaukseen, joka ilahduttaa taatusti kuusen alla.

Fabulous Tinted Lotion on täydellinen tuote hänelle, joka testaa itseruskettavia tuotteita vaikkapa ensimmäistä kertaa. Voide levittyy hanskan avulla iholle todella tasaisesti ja imeytyy ihoon nopeasti. Lopputuloksena on kosteutettu ja kaunis iho, ilman rajoja tai läikkiä. Itse suosin juurikin tätä tuotetta; sen koostumus sopii täydellisesti meille kiireisille – päivetys syntyy iholle nopeasti! Body Blur HD Skin Finish-voidetta olen käyttänyt sen sijaan kasvoihini joko meikin alla tai ilman meikkiä. Tämä ihon heleyttäjä nimittäin tasoittaa kauniisti ihon pieniä epätasaisuuksia ja tekee ihosta sileän. Sävy on kaunis ja luonnollinen ja se on soveltunut erinomaisesti myös omalle herkälle iholleni. Tämä jos mikä on omalla kohdallani talven luottotuote.

Mutta nyt on aika laittaa ihana joululahja jakoon..

Kommentoimalla tätä postausta perjantaihin 14.12. klo 18.00 mennessä, osallistut Vita Liberatan joulupakkauksen arvontaan (palkintoja arvotaan yksi kappale). Löytyykö sinun joulukuusesi alta tänä vuonna paketti Hollywoodin hehkua vai ilahduttaako voittaja tällä luksuslahjalla vaikkapa ystäväänsä?

EDIT:// Palkinto on arvottu ja voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Onnea Henna ja kiitos kaikille osallistumisesta. <3

Onnea arvontaan ja ihastuttavaa iltaa! <3


Posted in kauneus and tagged , , , , by NOORA.