PERHEKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tarkoituksenani oli kuvailla teille vaatekaappini uutukainen, Stockmannilta ostamani L’asessor-poncho, mutta kuinka ollakaan eräs pörröinen ja toinen vähemmän pörröinen miekkonen ilmestyivät häiritsemään puuhiani. Lopputuloksena kameralle tallentuikin sydämellisiä perhekuvia. Sallittakoon pieni söpöily maanantaiaamuun, eiksniin?

PONCHO STOCKMANN (L’ASESSOR) 34,90€

Kuten eilen jo kerroinkin, tämänkaltaista ponchoa ehdin etsiä jo parisen kuukautta. Ponchot ovat vaatekappaleena yksi epäkäytännöllisimmistä, mutta tämä kevyt tummanharmaa poncho mahtuu myös takin alle ja täytti muutenkin kaikki ponchokriteerini. Silloin, kun ei ole Matti halimassa minua, tämä merinovillaa sisältävä poncho myös lämmittää. Näitä olisi miltei pitänyt ostaa kerralla kaksi. Värivalikoimaakin löytyi nimittäin mukavasti. Säilytin kuitenkin malttini ja lompakkonikin pysyi tyytyväisenä, kun kiikutin kassalle vain yhden ponchon.

Hei se olisi uusi viikko taas! Let’s have a good one!

enkku2

Love is in the air. I was trying to take pictures of my outfit of today, but these guys made it quite difficult.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.