SUNNUNTAIMUIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kyllä se taas marraskuulle asti menee etten mielessäni vähintään kerran päivässä ajattele, että ”jos nyt elettäs vielä vanhaa aikaa, niin kello olisi jo kuusi/neljä/kolme/yksitoista..”. Mulla menee aina oma aikani ennen kuin totun näin mullistaviin muutoksiin. Käännän jopa toisinaan edelleen eurot markoiksi. Talviaikaan siirtymisen kanssa vähän sama juttu.

Sen verran reipas talviaikaan siirtyjä kuitenkin olin jo tänään, että aloin totutella ajatukseen pipoista. Niinpä kaivoin kaapista esiin pipovalikoimani ainokaisen ja iskin sen päähäni.

PIPO / CAP LUDICROUS  FARKUT / JEANS LIU JO TAKKI / JACKET GINA TRICOT  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  SAAPPAAT / WELLIES GUESS

Tarkoituksenani oli tänään pärjätä asussani sekä sateessa, tuulessa että viimassa, joten jonkinnäköinen sekamelska erinäisiä vaatekappaleita sitä lopulta päätyi ylleni. Harmaavarpusena liitelin keskustassa asioita hoitaen ja päätyipä ostoskassiini myös _se täydellinen poncho_, jota jo ehdin pari kuukautta etsiskellä. Siitä lisää myöhemmin.

Sitä ennen voitte käydä kurkkaamassa äärimmäisen helpon tutoriaalin Halloweenia varten. Ihan vain vinkiksi, jos joku jo siellä pähkäilee Halloween-kemujen asuongelmien kanssa.

Koska ”jos elettäis kesäaikaa kello olisi jo puoli kuusi”, tämä sunnuntaimuikki hyppää nyt kuntopyörän selkään ja hoitaa treenit pois alta ennen illan tv-laiskottelumaratonia (=sunnuntaiperinteeni, vaikka telkkarista ei mitään tulekaan).

Pidetääs hei kiva ilta!

enkku2

Fifty shades of autumn going on here. It has been a rainy and windy Sunday, so that’s why my outfit is looking quite winter-like. I wish you all a happy Sunday evening. Relax and don’t worry about the Monday yet.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.