ENSIMMÄISET JOULUKORISTEET

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

CURIOUSNOORA

Viime perjantaina astuin hetkeksi joulun ihmemaahan. Söin ensimmäisen joulupiparin, napostelin suklaakonvehteja, kilistelin joululle ja sokaistuin joulun säihkeestä. Kävin nimittäin tutustumassa Stockmannin jouluun.

Stockmannin jouluosasto on mielestäni aina ollut legendaarinen joulumielen tuoja. Vaikka en voi kuvailla itseäni jouluihmiseksi, Stockan jouluosastolla mopo on todella vaikea pitää käsissä. Se säihke, se blingbling, se perinteikkyys!

Niin se epäjouluihminenkin vain kääntyy jouluihmiseksi. Jopa jo lokakuun lopulla, kun pääsee tälläisiä aarteita hypistelemään.

Saimme valita mukaamme muutaman joulukoristeen ja niin paljon näihin aarteisiin ihastuin, että kukin koriste löysi jo paikkansa kotoamme. Stockmannin jouluosastolla parasta on se, että koristeiden joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Kuten omistakin valinnoistani voit päätellä.

Ensimmäisenä ihastuin kahteen ”joulupalloon”. Riikinkukkokoristeinen joulupallo hurmasi minut värimaailmallaan ja se sopi kuin nakutettu keittiömme sinisen ja vihreän sävyihin. Toinen palloista hurmasikin sitten tämän harakan säihkeellään; kuka voisikaan vastustaa tuollaista blingbling-unelmaa! Säihkyvässä pallossa parasta on se, että en niinkään yhdistä sitä jouluun, vaan voisin kuvitella sen roikkuvan koristeena kotonani vaikkapa ympäri vuoden. Miettikääpä, kun kevätaurinko saa säteillään pallon loistamaan!

Mutta miten ihmeessä tuo kettu ajautui suosikkieni joukkoon? En osaa vastata tuohon. Esine on kaukana siitä tyylistä, mitä kotimme on. Mutta. Mutta. Katsokaa nyt sitä. Se tuijotteli minua koristeiden joukosta nappisilmillään, ja pakkohan minun oli tarjota sille hyvä koti.

Koristeiden kuningatar, se taas löytyy alla olevasta kuvasta. Hurmaavan upea naamio on yksinkertaisesti niin kaunis, että löysin sille pysyvän sijoituspaikan työpöytäni hyllyltä. Se on niin valtavan kaunis, että se saa ilahduttaa minua sisustuksessamme ympäri vuoden.

Naamio näytti erehdyttävästi tutulta, ja selaillessani Instagram-tiliäni viime jouluun, huomasinkin haaveilleeni samankaltaisesta naamiosta jo silloin. Kuva oli otsikoitu osuvasti ”Two words: Stockan jouluosasto”. Siinäpä se. Sieltä löytyy joulu.

Joko pian saa avata joulukalenterin?

(Ps. Noora, muista ostaa tänä vuonna joulukalenteri, esim. tälläinen tai tälläinen olisi kiva! ♥_♥)

enkku2

I feel it in my fingers, I feel it in my tooooes. Christmas is all around us… Wait a minute. I’m not even a big fan of Christmas, but when I got to explore Stockmann’s Christmas department, I was in love. Look at that bling, look at those decorations. I already found the places for my choices in our home. I’m ready for you X-mas!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.