VIIKONLOPUN KAUPPALISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

NORPAN TONNIKALASALAATTI :

iso keltainen paprika, pikkutomaatteja, yksi kurkku, 2 purkkia tonnikalaa auringonkukkaöljyssä, pastaa, keitettyjä kananmunia

Menen tänä viikonloppuna siitä mistä aita on matalin. Viikolla testaamani tonnikalasalaatti oli niin herkullista, että teen sitä vadillisen myös viikonlopuksi. Ruokaisa salaatti pitää nälän loitolla, on helppo valmistaa ja kuin huomaamattaan sitä tekee kerralla niin ison satsin, että siitä riittää myös kylään piipahtaneille yllätysvieraille.

Olen lisännyt ruokavaliooni nyt syksyn tullen tuplamäärän tuoreita vihanneksia ja kasviksia, ja on pakko myöntää, että olo on ollut paljon freshimpi ja virkeämpi. Vielä ei kasvisten syömisessä päästä ihan siihen puoleen kiloon päivässä, mutta lähellä ollaan jo.

Mitä sinun syksyinen salaattilautasesi pitää sisällään?

enkku2

Looking yummy, right? With these ingredients, you’ll have the best salad ever on your plate.


Posted in ruoka and tagged by NOORA.