YÖPÖYDÄLLÄNI

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

curiousnoora

Kaivatun makkariuudistuksen jälkeen, sain vihdoin itselleni yöpöydän, josta olin jo kauan haaveillut. Tai yötuolin, jos tarkkoja ollaan, sillä asetin sängyn viereen mummuni perintötuolin, jonka kunnostin parisen vuotta sitten käyttökelpoiseksi.

Ikean beige boksi kätkee sisäänsä kirjoja, jotka odottavat vielä lukuvuoroon pääsyä. Tällä hetkellä luen nimittäin Ellen DeGeneresin Seriously… I’m Kidding-pokkaria, jonka ostin jokunen Helsinki-visiitti sitten Rautatieasemalta junalukemiseksi. Toinen pöydällä olevista kirjoista onkin sitten hieman salaisempi opus, sinne olen kerännyt nimittäin mieleen putkahtaneita ideoita ja ajatuksia häitämme varten. Uskon kuitenkin, että tekin pääsette vielä sen sisuksiin kurkistamaan.

Korppuiset syksykäteni saivat myös postitse viime viikolla mieluisan yllätyksen, kun Jurlique lähetti minulle Limited Edition-käsirasvan. Kuten tiedätte, suuri osa kasvojen ihonhoidon luottotuotteistani on Jurliquelta. Tämä käsirasva tuoksuu ruusukimpulta, herkästi ja pehmeästi, ja se kosteuttaa valtavan tehokkaasti kuivat kädet. Tuubikin on jälleen niin kaunis!

Pikkuinen marmorikuppi H&M:ltä on yöpöydälläni lempparikorujen säilyttämistä varten. Block-valaisin sen sijaan on Matin, mutta se toimii niin erinomaisena lukuvalona juuri tuossa kohtaa, että hetkellisesti lainasin sen omaan käyttööni.

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

enkku2

Good Morning world!


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.