LÖYTÖJÄ MANSEN BLOGIKIRPPIKSELTÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Tein pitkästä aikaa kirppislöytöjä! Jes jes jes!

Minulla on ollut viime aikoina aivan älyttömän huono kirppistuuri, enkä edes muista koska viimeksi olisin kirpputoreilta kiikuttanut kotiin jotakin ihanaa. Tänään päätimme kuitenkin mamin kanssa lähteä kohti Werstasta, ja Tampereen ensimmäistä Mansen Blogikirppistä.

Saavuimme paikalle noin varttia ennen ovien avaamista ja pian jälkeemme jono alkoikin kiemurrella jo piiiiitkälle pääovista. Oli ihana nähdä, että manselaiset olivat lähteneet sankoin joukoin liikkeelle. Supermahtavaa, että Tampereellekin on alkanut rantautua hauskoja tapahtumia. Näitä lisää!

Pian kirppistelijät jo valtasivatkin koko tapahtumapaikan. Ihmisiä oli liikkeellä paljon! Bongasin kuitenkin heti Retromodernin pöydästä kasan eri kirjaimia, joiden joukosta löytyi myös iso puinen N. Kahden euron sijoitus pääsee koristamaan työpöytäni ylähyllyä.

Visuaalisesti vaativan kortteja olisi ehdottomasti pitänyt käydä ostamassa muutama, mutta lopulta unohdin koko jutun, kun ihmismassan mukana oli pakko liikkua metri metriltä eteenpäin jos halusi koluta joka pöydän. Mutta löysin hänen pöydästään kyllä niin ihanan kamerapussukan eurolla! Mikä parasta, Mansen Blogikirppiksellä oli ihan loistavat kirppishinnat ja löytöjä teki pikkurahallakin.

Kirppistelyn jälkeen kiersimme vielä äidin kanssa läpi Työväenmuseo Werstaan, jossa en muista ikinä aiemmin käyneeni. Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian museo, ja kaiken kukkuraksi näyttelyihin on aina ilmainen sisäänpääsy! Olin aivan haltioissani Tekstiiliteollisuusmuseossa ja Werstas Shopista olisin löytänyt vaikka kuinka ja paljon ostettavaa. Puhumattakaan siitä kuinka paljon tuolla oppisikaan Mansen historiasta, kun rauhassa pääsisi tutustumaan Punaisen Tampereen historiaan.

Tänne onkin siis mentävä vielä ajan kanssa uudestaan, ja mukanani raahaan ehdottomasti myös tuon historiasta kiinnostuneen mieheni. Odottakaas vaan, kun se kuulee, että Werstas Shopissa oli myynnissä Kekkonen-kalvosinnappeja!

N-kirjain löysi jo paikkansa ja kamerapussukka alkaa taatusti kulkea mukanani päivittäin. Hyvä, että lähdimme äidin kanssa ajoissa liikenteeseen, sillä käteemme työnnettiin heti ulko-ovilla myös goodiebagit. Matti arvosti eritoten tuota Poppamiehen valkosipulia, jota oli heti loiskittava pitsan päälle. Tänään ei siis pussailla tässä taloudessa.

Kiitos järjestäjät! Tämä mansemimmi tykkäsi kovasti!

enkku2

Finally I made some great purchases from a fleamarket! Bloggers’ fleamarket was a great success, thank you guys for a great event!


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.