VALOJA PÄÄLLE!

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Noora: ”Ne ovat KAUSIVALOT.”
Matti: ”Jouluvalot.”
Noora: ”Tunnelmavalot!”
Matti: ”No mutta jouluhan niistä mieleen tulee!”
Noora: ”Eipähän tule.”

Matti: ”No voiko ne nyt edes sulkea yöksi, että saan nukuttua?”
Noora: ”Ei voi. Laita silmät kiinni.”

Olen kausivalofanaatikko ja ripustelin makuuhuoneemme ikkunaan valosarjan jo syyskuun puolessa välissä. Koska inhoan pimeyttä. Koska rakastan pehmeää valaistusta ja niitä hetkiä, kun syyssateen pirskotellessa ikkunan takana menen sängylle pötköttelemään hyvän kirjan kanssa ja piiloudun viltin alle. Niin kliseistä, mutta niin pirskatin ihanaa.

Siksi kokosin teillekin rakkauteni valosarjoja kohtaan kollaasin muotoon Bellapuodin valikoimista. Aloitetaan Sisustus Siskot Oy:n valikoimista. Näissä valosarjoissa palloja on 20 kpl ja valikoimaa löytyy yksivärisistä sarjoista monivärisiin. Allaolevia numeroita klikkaamalla pääset suoraan Bellapuodista löytyvien tuotteiden luokse.

1       2      3

curiousnooracuriousnoora

Omat valomme asettelin ikkunalaudalle, mutta yhtä kauniilta valosarja näyttää myös esimerkiksi isoon maljakkoon laitettuna. Valosarjat käyvät jopa valaisimesta ja ennen kaikkea ne ovat näyttävä yksityiskohta sisustuksessa. Punertava Rosegarden-pallovalosarja on kuin tehty syksyyn ja pehmeän lempeällä Mint-sarjalla koristaa kauniisti vaikkapa lastenhuonetta. Tällä hetkellä omaan työhuoneeseeni sopisi täydellisesti allanäkyvä värisuora Palanceran valikoimista. Ja hei, huomasithan, että voit valita Palanceran palloista  juuri sellaisen värisarjan kuin haluat. Tilausta tehdessäsi jätät vain myyjälle tietoa siitä, kuinka monta palloa mitäkin väriä haluat!

pallot

Edukseen olohuoneen pöydällä ovat näin pimeinä aikoina myös kynttilät. Elävä liekki on aina kaunista katseltavaa, ja suunnitellessani jo alustavasti tulevia häitämme syksyllä järjestettäviksi päätimme, että kynttilöillä tulee olemaan niissäkin suuri merkitys tunnelmanluojina. Ennen kun päästään niin pitkälle, tunnelmoin kynttilänvalossa nyt ihan vaan värityskirjani parissa.

curiousnoora

Bellapuodin valikoimista löytyy lukuisia erilaisia valontuojia, jopa ekologisia soijatuikkuja! Rohkea sisustaja sen sijaan valitsee kotiinsa Herra Propagandan, eli herrasmiesvalaisimen tai terveellisen vaihtoehdon, suolavalaisimen, jonka kerrotaan parantavan huoneilman laatua ja auttavan jopa unihäiriöissä. Mikäli kuitenkin päädyt tuomaan valoa elämääsi perinteisin kynttilöin, kurkista ainakin tämän linkin taakse, josta löydät valtavan kauniin marmorisen kynttilälyhdyn.

 MUTTA. Se kaikista tärkein valontuoja on vielä mainitsematta.

Olet sitten Mikko Mallikas tai Barbapapa, pidä huoli siitä, että takissasi roikkuu heijastin.

Muita kausivalofanaatikkoja linjoilla? ;)

enkku2

October is one of the darkest months of the year here in Finland, and that’s why I want to decorate my home with lights. Looking quite pretty, right?

*Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in sisustus and tagged , by NOORA.