SYKSYNSÄVYINEN URBAN DECAY-ARVONTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Helou babesit! Käynnistetään viikonloppu arvonnalla, eiksjoo?

Jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin, osallistut yllänäkyvän syksysetin arvontaan. Palkinto sisältää tekemäni sähäkän syksypannan ja Urban Decayn Half Baked-luomivärin. Nyt jos koskaan on siis hyvä mahdollisuus saada silmät säihkymään ja varmistaa, että korvat eivät palellu syysmyrskyissä.

Palkinto arvotaan tiistaina 6.10.

Olen itse parin viime viikon aikana vakuuttunut siitä, että Urban Decayn luomivärit kuuluvat ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoon. Ostamani Shadow Box on ollut ahkerassa käytössä ja olen suorastaan vaikuttunut siitä, kuinka hyvin nämä luomivärit sisältävätkään pigmenttiä. Upean silmämeikin saa luotua helposti ja voin luottaa siihen, että sävyt pysyvät luomella äärimmäisen hyvin.

Koska Shadow Box täyttää kaikki luomiväritarpeeni vielä pitkään, laitan eteenpäin arvonnan kautta tuon suloisen yksittäisluomivärin, joka hehkuu kultaa ja naisellisuutta.

Jättäkäähän arpalippu mukaan arvontaan! Wink!

enkku2

Hi guys! If you want to try to win a headband made by me and the cutest Urban Decay-eyeshadow, leave a comment into this post’s commentbox. The winner will be announced on Wednesday!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.