ELÄIMELLINEN ILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hip hip hurraa, tänään on Maailman Eläinten Päivä! Ihanaa iltaa teille pikkupörriäiset, karvaturrit, pörrötassut, pusukuonot, nelijalkaiset ja vilivilperit! Koska kyseessä on näinkin eläimellinen sunnuntaipäivä, pääsette kurkistamaan kuinka karvainen lastenvahtikeikkani sujui.

Kas tässä dogsitter Näppilä, valmiina palvelukseen!

Pikkusiskoni pörriäiset ovat melkoista seuraa. Toisinaan poikien perässä saa juosta hikihatussa, toisinaan naamastani on nuoltu viimeisetkin meikkivoiteen rippeet sillä sekunnilla, kun koirapojat hyökkäävät pussailemaan. Kun olimme saaneet isäntäväen ulos ovesta, alkoikin varsin vauhdikas lauantai-ilta.

Ensin Igor kertoi hauskoja juttuja..

.. jotka Uljas oli ilmeestään päätellen kuullut jo aiemminkin. Ehkä se olisi halunnut päästä mieluummin baanalle viettämään lauantai-iltaa kuin jäädä vahdittavaksi.

Päätimmekin Igorin kanssa, että nyt on selvästi Väykkäreiden aika, jotta Uljaskin saataisiin piristymään. Niinpä toljotimme telkkarista hetken aikaa Täydellisiä Venäläisnaisia.

Kovin kauaa ei tämä ohjelma jaksanut kuitenkaan kiinnostaa, ja dogsitter päättikin kurkata jääkaappiin. Isäntäväki oli jättänyt lapsenvahdille hirveän kasan herkkuja syötäväksi (=varmistivat muuten tällä, että tulen toistekin hoitokeikalle..).

… ja pojat vahtivat kohteliaasti valppaina vieressä etten vaan tukehtuisi pullaani.

Igor myös herrasmiehenä varmisti ennen leffakimaraamme, että naamassani ei olisi häiritseviä pullanmuruja.

Vauhdikkainkin italianvinttikoira väsähtää joskus, ja pian pikkuinen söpöliini nukahti dogsitterin syliin. Kutakuinkin samalla sekunnilla, kun koiravahdin oli aika suunnata kohti kotia.

Omistetaan tämä ilta lemmikkiemme rapsuttelulle. Nuo ihanat otukset tuovat päiviimme niin paljon iloa, että ne todella ovat oman päivänsä ansainneet. <3_♥

enkku2

It’s the World Animal Day today. Let’s have a great evening with our fluffy friends!


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.