RUSKAA JA RUSETTINUTTUROITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2110 IMG_2150 IMG_2133

NEULE / SWEATER GINA TRICOT  FARKUT / JEANS LIU JO (*blogin kautta saatu)  KUMPPARIT / WELLIES HAI*  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Kun syksy tuoksuu jo ilmassa, pitää kenkäkaapista kaivaa esiin ne värikkäimmät kumpparit. Kun syystuulet puhaltelevat myrskyn lailla, solmitaan hiukset pois silmiltä rusettinutturalle. Kun syksy saapuu, on aika verhoutua vaatekaapin lämpimimpiin neuleisiin.

Toisinaan ihana syyssunnuntain asu kietoutuu yhteen varsin helposti.

IMG_2135 IMG_2096 IMG_2118 IMG_2105

Tein sunnuntaina peräti kaksi kävelylenkkiä inhottavan päänsäryn taltuttaakseni. Olen saanut hartiani aivan jumiin ja yritin saada jumeja helpottamaan raikkaassa syyssäässä. Onnistuinkin missiossani paremmin kuin hyvin, olo tuntuu taas freshiltä ja reippaalta, valmiilta uuteen viikkoon.

Luvassa on onneksi rento ja rauhallinen viikko, en ole sopinut iltamenoja kuin yhdelle illalle ja yritän järjestää aikaa tällä viikolla hieman enemmän liikunnallekin. Hurjan kiireinen syksy on ollut ihanaa tekemistä pullollaan, mutta liikunnalle (Hakametsässä istumista ei taideta laskea liikunnaksi?) on jäänyt aivan liian vähän aikaa. Tällä viikolla korjataan siis tuokin epäkohta.

Mutta nyt kohti pirteää työpäivää! <3

IMG_2165
enkku2

October must be one of the most beautiful months of the year. The nature is looking stunning and so so colorful. Yesterday I made two long walks enjoying the beautiful weather and sunshine. Even though I love summer, I must admit that autumn is quite special too.


Posted in muoti and tagged by NOORA.