MANSEMIMMIT PERTILLÄ KYLÄSSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

palmroth

Ne olivat mummuni juhlakengät. Kiiltävät jokasäänsaappaat jalassa mentiin ainoastaan tärkeisiin tilaisuuksiin. Palmrothin saappaista pidettiin hyvää huolta ja niitä käytettiin vain harkiten. Jo silloin pikku-Noora vakuuttui siitä, että Palmrothin kengissä oli sitä jotakin, ehdottomasti ainakin laatua ja designia.

Palmrothin logo on niin kengissä kuin laukuissakin herättänyt aina kunnioitusta. Riemuitsin kerran ääneen kirpputorilla, kun löysin PP:n pikkulaukun aarteitteni joukkoon ja pitkään on haaveissani ollut  hankkia kenkäkaappiini samankaltaiset saappaat kuin mummollani oli.

Viime viikolla tuo haave toteutui, kun palasin kotiin Palmrothin järjestämästä tilaisuudesta Pyynikiltä, valtava kenkälaatikko mukanani.

image(7) image(4) image(1) image

Timanttinen joukko mansemimmejä ja Helsingin vahvistuksia saapui tutustumaan Palmrothin syksyn uutuuksiin. Showroomin hyllyt oli täytetty toinen toistaan upeammilla kengillä ja pääsimmepä kurkistamaan samalla myös Palmrothin vintage-aarteisiin. En lainkaan ihmettele, että Palmrothin kenkiä on myyty niin Harrodsilla Lontoossa kuin Saks Fifth Avenuella. Kengät ovat koko Palmrothin pitkän historian ajan olleet hurmaavan kauniita, naisellisia ja käytännöllisiä!

Bloggaajat saivat valita itselleen malliston joukosta kengät tai laukun, ja päädyin lopulta saappaisiin, joista tulee taatusti tämän syksyn käytetyimmät kengät. Iina ihastui palavasti  mokkalaukkuun, Nelliina löysi täydellisesti tyyliinsä sopivat viininpunaiset lakerikengät ja kaikki lähtivät tilaisuudesta takuulla hymy huulillaan.

image(9) image(10) image(8)

Kenkien lisäksi meitä hemmoteltiin vielä illallisella vasta hetki sitten avatussa 4 Vuodenaikaa-ravintolassa Pyynikillä (Pyynikintie 25). Söin yhden elämäni parhaista burgereista Simo-oluen kera ja nautin näiden ihanien mimmien seurassa myös herkullisen hurmaavan Aplodileivoksen. Harvoin leivos on jopa niin kaunis, että sitä ei malttaisi syödä (ps. juuri tälläisiä makuja haluan ehdottomasti hääkakkuuni! ♥__♥). Pöytään kannettiin niin herkullisia makuja, että tätä lounasravintolaa suosittelen lämpimästi kaikille.

image(11) image(12) image(14)image(15)

Ilta oli kaikin puolin niin onnistunut, että hyvä fiilis kantoi koko loppuviikon. Iso kiitos Palmrothille tilaisuuden järjestämisestä. Ja ne kengät, ne tulette näkemään pian asukuvissa.

Odotellessanne voitte käydä ihastumassa Palmrothin verkkokaupan valikoimaan.

Ps. Tiedän; tuo punainen lakerilaukku jäi kaihertamaan minunkin mieleeni. ♥

enkku2

Last week I was invited to Palmroth’s showroom to see the new and chic autumn-collection. I have always loved Palmroth’s timeless and beautiful shoes, so I was honored when I got the chance to choose a pair of new shoes for myself. Me and the girls had so much fun; we got to see some vintage-shoes and after that, we ate a delicious dinner in the 4 Vuodenaikaa-restaurant. Thank you so much for the lovely evening!


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.