PARHAAT PARIKKANI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2017

VILLATAKKI / CARDIGAN INDISKA (*blogin kautta saatu)  PAITA / SHIRT GINA TRICOT  LAUKKU / BAG GUESS  FARKUT / JEANS LIU JO*   TENNARIT / SNEAKERS MINNA PARIKKA

Parikoihin pimahtanut täällä hei! Näillä kengillä on tallattu jo kilometri jos toinenkin. Syystä tai toisesta ne istuvat jalkaani jopa paremmin kuin Parikan puput, ja Stick em Upit ovatkin olleet ehdottomasti kesän paras alehankinta. Niin paljon kuin pupujani rakastankin, Stick em Upit ovat jotenkin pehmeämmät ja lämpimämmät ja näin ollen parempi valinta syksyyn. Saan helposti jalkani rakoille, mutta näiden ihanuuksien kanssa tuota ongelmaa ei ole ollut. Tällä hetkellä yritänkin kaikin keinoin välttää Parikan nettikauppaan menemistä- samantyyliset Polishit ovat nyt nimittäin järjettömässä alessa!

curiousnooraIMG_2012
IMG_2004

Kun jalassa on noinkin näyttävät popot, ei asusta juuri värejä tarvitse löytyäkään. Indiskan pitkä ja pehmoinen musta pörrövillatakki on odottanut vaatehuoneessani juuri näitä kelejä ja sen sisuksiin valitsin eilen GT:n pirtsakan punaisen ruutupaidan, sekin ehdottomasti yksi käytetyimmistä syksypaidoistani.

Tumma asu saa Stick em Upeista juuri sen tarvittavan väriläiskän, mitä syksyasuihin kaipaa. Toivottavasti meitä hemmotellaan vielä lukuisilla eilisenkaltaisilla aurinkopäivillä syksyn aikana.

Mutta nyt kohti pirtsakkaa maanantaita!

Psst. Jos haluat lukea lisää Parikka-pimahtamisestani, tsekkaa ainakin nämä postaukset:

HÄÄKENGÄT
PARIKAN PUPUSET
PARIKAN PIKKUPUPUSET RISTIÄISLAHJAKSI

IMG_1977IMG_2011

| SEURAA BLOGLOVINISSA SEURAA INTAGRAMISSA SEURAA FACEBOOKISSA |

enkku2

It’s Monday again! I’m feeling just fine and energetic after a fun weekend and I hope you had a great weekend too. Yesterday I visited the European Foodmarket here in Tampere wearing this outfit and I’m so happy that the weather is finally just right to wear my long cardigan from Indiska. And guys, look at these shoes! I absolutely love my Stick em Up-babies from Minna Parikka. They are the perfect splash of color in my dark autumn-outfit!


Posted in muoti and tagged by NOORA.