YKSI HALUSTA TOINEN RAKKAUDESTA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

image(22)image(20)image(3)

Siellä me istuimme pikkusiskoni Roosan kanssa viisi kertaa eturivissä katsomassa Pitkäjärveläisiä. Molemmat olivat korviaan myöten ihastuneita esityksen Marttiin ja kotona rallateltiin kerta toisensa jälkeen käsiohjelman mukana tullutta cd-levyä. Siellä minä istuin ja vollotin, kun Prinsessa-näytelmän lopussa laulettiin sydäntäsärkevän kaunis kappale Prinsessalle. Siellä minä istuin ja jännitin uusia appivanhempiani, kun vasta hetken aikaa seurusteltuamme kävimme katsomassa Vuonna 85-spektaakkelin Matin ja Matin vanhempien kanssa.

Sen lisäksi, että esitykset ovat jääneet hyvin mieleen, niiden ja Tampereen Työväen Teatterin ympärille kietoutuu valtavasti muistoja. Ja joka kerta, kun näyttelijät saapuvat aplodien saattelemana kerta toisensa jälkeen ottamaan yleisön kiitokset vastaan, mietin kuinka ainutlaatuista työtä he tekevätkään. Heidän ansiostaan me saamme unohtumattomia elämyksiä, joita parhaimmillaan muistellaan vielä vuosikymmenienkin päästä.

image(16) image(18)

Kun Jenni kysyi haluaisinko lähteä hänen avecinaan koeyleisöön katsomaan syksyn TTT-uutukaista, näytelmää Yksi halusta toinen rakkaudesta lähdin riemusta kiljuen mukaan. En ole ikinä aiemmin ollut teatterissa koeyleisön joukossa, joten kokemuksena maanantai-ilta oli oikeinkin mielenkiintoinen. Käsikirjoittaja-ohjaaja Kari Heiskanen kävi tervehtimässä suuren näyttämön yleisöä ja yleisön reaktioista päätellen kaikki nauttivat esityksestä täysin siemauksin.

Mutta millainen näytelmä oli Yksi halusta toinen rakkaudesta?

Yllätyksellinen. Vangitseva. Voimakas. Kiehtova.

Tämä draamakomedia tulee sykähdyttämään teatteriyleisön sydämiä, laittaa ajattelemaan parisuhteiden kiemuroita ja jättää jäljen katsojan mieleen. Veikkaan, että tämäkin esitys tulee jäämään mieleeni, yhdeksi unohtumattomaksi teatterimuistoksi aiempien joukkoon.

image(21)

Psst. Hei opiskelijat, tiesittehän, että opiskelijakorttia näyttämällä saat liput TTT:n omiin näytelmiin tuntia ennen esitystä puoleen hintaan (-50% peruslipun hinnasta)!

enkku2

I have so many special memories from Tampereen Työväen Teatteri. I have always loved seeing new plays in a theatre, and when Jenni asked me if I would like to see a new play in advance, I was so happy! An evening in a theatre might be the best way to spend a Monday evening.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.