KESÄASUSUOSIKKINNE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Tiedättekö mikä minusta on aivan äärimmäisen ihana juttu?

Valitsitte kolmen kärkeen ihanan värikkäitä asuja, joita koristivat printit ja kukkaset. Miten tiesittekin, että juuri nämä asut ovat myös omia suosikkejani. Lupaan vastedeskin tuoda aurinkoa sateiseen syyssäähän väreillä ja kukkamekoilla.

Ja hei! Onnittelut Menninkäiselle! Arvoin oman suosikkiasunsa numeron kommenttiboksiin kirjanneiden kesken pienen yllärin ja onnetar istui tällä kertaa Menninkäisen olkapäällä.

IMG_1639 IMG_1606

TEIDÄN YLIVOIMAINEN SUOSIKKINNE: MASENTAVA KAVERI

Hätäostos Pariisin Stradivariuksesta osoittautui lopulta kesän parhaaksi ostokseksi. Tätä kimonoa käytin nimittäin kesällä paljon. Monikäyttöinen vaate oli värimaailmaltaan täydellisen sähäkkä kesäasuja piristämään ja se toi hieman lisäpotkua simppeleihin asuihin. Kymmenen euron sijoitus ja heräteostos, jota en kadu tippaakaan!

IMG_9981

Toiselle sijalle äänestyksessä kiri asu, jossa kävin valitsemassa oman kihlasormukseni. RUUSUSEN UNELMA-postauksessa esitelty kukikas asu nousi siis tunnearvoltaan aivan uusiin ulottuvuuksiin ja ilmeisesti kuvista paistoi läpi myös rakastuneen naisen onni, joka toi omaa fiilistään kuviin.

Pronssia äänestyksessä nappasi mekko, jota rakastan yli kaiken. Sain valita Nelly.comista itselleni asun ja olen niin tyytyväinen, että poistuin mukavuusalueeltani ja valitsin juuri tämän hurmaavan PARTASUTIKUKKAMEKON. Pronssi- ja hopeasijoille päätyneet asut on muuten molemmat kuvattu Hatanpään Arboretumilla. Täytynee suunnata sinne useamminkin kuvailemaan! ;)

Olitte jättäneet kommentteihinne kauniita sanoja ja muutamia kysymyksiä äänestyspostaukseen- kävin vastailemassa tänään myös niihin kaikkiin.

Perjantai-illan iloa kaikille! <3

Psst. Iso hali myös sinulle, joka kävit äänestämässä minua Saleduck Blogger Awardseissa. Pus!

enkku2

Here’s your top3 of my summeroutfits 2015! Thanks for voting!


Posted in muoti and tagged by NOORA.