HARMAITA HIUSUNELMIA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

curiousnoora

Syksy on täynnä toinen toistaan upeampia tapahtumia ja kalenterini ei ole pitkään aikaan näyttänyt näin täydeltä. Tällä viikolla en ole vielä ehtinyt viettämään yhtä ainoaa iltaa sohvanpohjalla ja hyvä niin, Matti on parin viikon työreissulla Eppu mukanaan, joten minulla on ollut hyvin aikaa mennä ja viilettää paikasta toiseen.

Eilen suuntasin jälleen suoraan töistä keskustaan, sillä sain kutsun Schwarzkopfin järjestämään tapahtumaan, jossa pääsisin näkemään miltä syksy -15 näyttääkään hiustrendien osalta. Ja katsokaapas kuinka upeaan leidiin esimerkiksi törmäsin!

image(11)

Kouluttaja Jesse Lahtinen oli taikonut asiakkaittensa hiuksiin toinen toistaan upeampia lookeja, mutta ehdoton katseenvangitsija oli kyllä yllänäkyvä kampaus. Hiuksissa oli aivan mielettömän kauniis harmaa sävy ja leikkaus vasta upea olikin. Tulisipa minustakin yhtä rock, kun ikää karttuu mittariin!

Voi kunpa olisin saanut taltioitua videolle kuinka Jannica B:stä inspiraationsa saaneisiin hiuksiin taiottiin kumilenksujen avulla mielettömän upea kampaus. Juuri sellainen, jonka voisin kuvitella vaikkapa hiuksiini omiin häihini. Jennin kanssa jo visioimme kuinka kampaukseen voisi upottaa vaikkapa harsokukkaa- kesämorsiamelle look olisi täydellinen!

image(10)image(4) image(6)image(7)image(14)

Hiusinpiraatiota kaipaa aina ja sitä eilinen ilta oli kyllä pullollaan ja olipa ihana törmätä myös manselaiseen mafiasiskoon yllättäen. Jos rohkeutta riittäisi saisi kampaajani varmaankin seuraavaksi sävyttää hiukseni harmaiksi ja leikata minulle polkkiksen. Tällä hetkellä tuntuu nimittäin siltä, että hiukseni ovat hassua välimallia. Hiuksissa on jo pituutta, mutta voi kuinka toisaalta kaipaankaan sitä megatukkafiilistä mitä pidennykset tuovat mukanaan. Hiukset näyttävät helposti myös vähän tylsiltä, jos niitä ei laita mitenkään. Aloin taas jo salaa suunnitella jopa otsista! Apua!

Kiitos inspiroivasta illasta Schwarzkopf! Goodiebagin herkuilla saa taatusti syyskutrit paikoilleen. <3

image(5)

enkku2Schwarzkopf Professional organized an inspiring and fun evening for us bloggers yesterday here in Tampere. The upcoming hairtrends look so amazing and chic! After seeing these gorgeous models with their new hairdos, I felt so bored with my hair. Maybe it’s time for a haircut? The bangs? New color? I don’t know yet, but I’m definitely feeling so inspired at the moment!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.