BEBEN SYNTTÄRIKEMUT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

Pikkuherra Bebe au Lait juhlisti syntymäpäiviään viime sunnuntaina Helsingissä. Sunnuntaiaamuna hyppäsin junaan ja otin suunnaksi syksyn suklaisimmat kemut, sillä tarkoituksenani oli auttaa Iinaa valmisteluissa ja eritoten suklaisten pöllöleivosten teossa. Joko kurkkasitte reseptin täältä? Tavanomaiset mokkapalat jäävät tälle lintuparvelle aivan kakkosiksi, sillä suloinen pöllörivistö saa taatusti vieraat huokailemaan ihastuksesta.

Näpertelin koristelujen parissa aivan innoissani, hämmästyin sitä, kuinka hyvä olin puolittamaan Domino-keksejä ja lopputuloskin oli kuulemma just eikä melkein herkullinen. Ei ollenkaan pöllömmät bileet, jos minulta kysytään. Jos joskus järjestät pöllöteemabileet, älä myöskään unohda väkerrellä näitä leipiä alkupalaksi!

image(5) image(2) image (2)

Koska vuosi sitten Bebelle ostamani Ilves-huppari oli kuulemani mukaan jäämässä pieneksi, päätin viedä Helsinkiin vähän tuliaisia. Ettei vain pääse unohtumaan mikäs se ainoa oikea jääkiekkoseura Mansess.. siis Suomessa onkaan. Mattihan oli jo oman lahjansa pikkutyypille toimittanut kesällä, ja voi kuinka Herra Karjulaa harmittikaan ettei päässyt juhlimaan pienen synttäreitä.

Kiitos Bebe kemuista! Oot huippu. <3

image(6)
enkku2

My youngest little friend, Mr. Bebe au Lait, celebrated his first birthday on Sunday in Helsinki. We had a blast! Thanks for the party!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.