DISNEY-SYNTTÄRIT PIKKUSISKOLLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora1

Roosa täytti siis 24 vuotta, mutta pikkusisko ei ole koskaan liian vanha juhlimaan Disney-teemaisia synttäreitä.

Ainakaan isosiskon mielestä.

IMG_1543 IMG_1539 IMG_1545

Matka Pariisiin ja Disneylandiin oli siis minun varsinainen synttärilahjani pikkusiskolleni Roosalle, mutta olen sellainen synttärihöperö ja -hössöttäjä, että halusin ehdottomasti antaa Roosalle jotain myös varsinaisena synttäripäivänä.

Niinpä tulostelin matkapäiväkirjaa varten instakuvia reissultamme ja leikkasin ja liimasin Roosalle kokoon muistot pieneen Frozen-kirjaan. Lisäsin mukaan pääsylippuja ja tekstinpätkiä, sisäpiiriläppää ja muuta höpsöä ja lopputuloksena oli pieni albumi seikkailustamme.

IMG_1554IMG_1566

Koska synttäripäivänä pitää ehdottomasti syödä myös kakkua, leikin myös leipuria ja tein Roosalle prinsessakakun. Kakun päälle valitsin kuvan Urhean Meridasta, vaikka tarjolla olisi ollut niin Prinsessa Ruususta kuin Hirviön Belleäkin. Yllärinä tuli, että näitä perunatärkkelyksestä valmistettuja kakkukuvia löytyi ihan lähimarketistakin. Roosan kakkuun ei kuitenkaan mitään nössöprinsessoita haluttu, vaan bad ass-Merida on juuri sopivan sähäkkä neitokainen kakkua koristamaan.

Vaikka itse sanonkin, kakusta tuli aika hieno. Kuva kiinnitettiin kakunpintaan kermavaahdolla ja lisäsin mukaan vielä muutaman marsipaanikukkasen ja mustikoita. Sisuksista löytyi lisää kermavaahtoa, kuningatarhilloa ja viipaloituja mansikoita. Ei huono.

Lähetin valmiista kakusta Roosalle kuvan synttäriaamuna ja sisko luuli, että olin napannut netistä vain jonkun random-kuvan synttärikakusta. Hahaa, jo tämä fakta kertoo, että leipuritaitoni yllättivät jopa pikkusiskon! *omakehu haisee Noora*

Jos haluat tsekkailla postauksia myös Disneyland-seikkailustamme, kurkista ainakin nämä postaukset:

DISNEYLAND-PÄIVÄ VIDEOLLA
KUN SADUT HERÄSIVÄT ELOON
VIDEOLLA : NYT KILJUTAAN VUORISTORADASSA!
enkku2

My littlesister Roosa, turned 24 in August, and I wanted to give her something special as a birthdaygift. Because I alreday had bought her a trip to Paris and to Disneyland, I decided to make her a diy-gift by putting together some pictures of our trip in a cute Frozen-notebook. And of course, I made her also a cake. It looked pretty awesome, I must say.. ;)


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.