PARTASUTIKUKKAMEKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1893IMG_1891 IMG_1881 IMG_1868IMG_1853 IMG_1864 IMG_1851 IMG_1861IMG_1884IMG_1870

MEKKO / DRESS THISTLE SLIT TOP NLY TREND (*blogin kautta saatu/ gifted)

SORMUS / RING NLY ACCESSORIES*  SHORTSIT / SHORTS GT  TATUOINTI / TATTOO NLY ACCESSORIES

Nuo mekon kukkaset toivat aina pienenä mieleeni partasudit, tai tuovat ne edelleenkin, mutta nyt tiedän, että samaisia kukkia kutsutaan myös ohdakkeiksi. Ei uskoisi kuinka kauniilta hassunnäköiset violetinsävyiset kukat näyttävätkään heleän valkoisessa mekossa.

Sain mekon lahjaksi Nellyltä (tack tack!), mutta vilautusvaaran vuoksi tämän ”topin” alle pitää kätkeä myös shortsit. Kukkamekko tuntui aluksi aivan epänooramaiselta valinnalta, mutta vaihtelu virkistää ja löysin vaatekaappiini upean asun.

Vai mitä mieltä olette?

Kuvat : Roosa Näppilä

enkku2

Tack så mycket Nelly.com! Jag älskar Thistle Slit Top! The dress is brand new and I absolutely love it! The print is stunning and the details look gorgeous. You might wanna wear shorts under it, but the outfit looks so cute. Luckily we have a few parties coming up, I’m so gonna wear this top there!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.