NOORAN NOKKOSET

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

curiousnoora

Pari viikkoa sitten aurinko helli meitä Sinisen Huvilan Taideterassilla, kun kilistelimme luomukuohuvalla onnea kaimani Nooran uusille nokkostuotteille. Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyö sai odotettua ja toivottua jatkoa, kun  tuoteperhe laajeni DD-Nokkosvoiteella ja kosteuttavalla nokkossuihkeella. Ja tiedättekös mitä? Nämä uutukaiset ovat olleet ensikosketukseni Mádaraan. Olen kuullut ylistäviä kommentteja Nooran aiemmasta pihlajavoiteesta, mutta taisin tutustua Mádaraan nyt juuri oikeassa  vaiheessa. Nokkostuotteet on nimittäin kehitetty vastaamaan juuri meidän herkkäihoisten tarpeisiin!Ennen tuotteista kertomista, halusin luonnollisestikin testata niitä ensin itse. Kosteuttava nokkosvoide on ollut ahkerassa käytössä ja sopinut eritoten kuivuutta karkoittamaan niin kyynärpäistä kuin kuivista käsistäkin. Mutta tuo suihke! Siihen taidan olla koukussa. Tämä tuote soveltuu juuri niitä hetkiä varten, kun tarvitset pikaisesti virkistystä- parhaimmillaan tämä korvaa jopa kahvikupillisen! Olenkin vienyt suihkeen työkoneeni äärelle. Kun iltapäivällä alkaa uuvuttaa, suihkaus nokkosmistiä karkoittaa väsymyksen, ja soveltuu käytettäväksi myös meikin päälle. Nokkossuihke on taatusti täydellinen virkistäjä myös lentokoneeseen, treenien jälkeen käytettäväksi.. You name it. Ja hei, iso plussa tyylikkäistä pakkauksista!

Siinä missä ihoa virkistettiin tapahtumassa nokkossuihkeella, villiyrttikokki Sami Tallberg oli koonnut meille vakuuttavan nokkosmenun maisteltavaksi. Tallberg muutti käsitykseni nokkosesta aivan päälaelleen- itse olen kokenut sen lähinnä ärsyttävänä pisteliäänä kasvina, jota saa varoa metsälenkeillä. Tarjolla oli muun muassa jäähdytettyä nokkoskeittoa, yrttisalaattia ja nokkosta villisienten kera. Herkut katosivat lautaselta parempiin suihin nopeasti, puhumattakaan niistä nokkossipseistä (!!!), joita meille tarjottiin kuohuvan kera. Mikä makupaletti!

Vanha kansa oli siis oikeassa, nokkosesta on moneksi.

enkku2

Here’s some newbies from Noora Shingler’s and Mádara’s co-operation! It is hard to imagine that these products are made based on the healing qualities of the nettle. There’s amazing treasures hidden in the Finnish nature!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.