#BLOCKFEST2015

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Okei. Elämäni ensimmäiset Blockfestit ikinä (hyi minua, paljasjalkainen manselainen ja nyt vasta ekat!), joten asiaan kuuluu kirjata ylös nopeasti tapahtuman TOPVitonen. Kaivan tämän postauksen esiin siinä vaiheessa, kun mietin kannattaako ensi vuonna lähteä festeille (=kannattaa Noora, kannattaa!).

DSC05153

 1 NOORA FEAT. THE BOYZ : Seura oli mitä parhainta! Mukana menossa Matti ja Roosan poikaystävä, ja meillä oli kivaa! Tyypit olivat maailman parhaimmat bodyguardit ikinä. Lupasivat jopa vuorotellen pitää mua olkapäillä jos tarve vaatii keikoilla. Iso kiitos myös pikkuserkulleni H:lle, joka pelasti meidät liputtomuudesta. Pus!

DSC05160

 2 LIPPIKSET : Niitä oli paljon! Erilaisia! Olisin voinut tehdä kokonaan oman postauksensa lippiksistä, joita räppikansa kantoi kutreillaan. Oma suosikkini löytyy ylläolevasta kuvasta.

DSC05221

 3 RUOKA : Jonossa seistiin noin puoli tuntia, mutta kyllä kannatti. Me valittiin safkapaikaksi Macho Tortilla ja kukin valitsi tortillaveneen täytteeksi pulled porkin. Täydellinen festarisnack hellepäivään!

DSC05213

 4 ELASTINEN : Miltei eturivi, aurinkoinen päivä ja lavalla Suomen positiivisin tyyppi. Extrapojot siitä, että lavalla kävi myös Samuli Edelmann (ne tanssiliikkeet! <3__<3) ja Robin.

DSC05236

 5 TYYPIT : Kaikki ne tutut ja puolitutut, joita pääsi moikkailemaan ja halailemaan! Senni, nähdään taas pian! Milla, sulla oli ihana asu, jos en muistanut sitä paikan päällä sanoa ja Mari, oli ihana törmätä!

Eli KYLLÄ. Todellakin menen ensi kesänä uudestaan.

enkku2

I’m so going to go to the Blockfest also next year. Can’t wait.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.