VÄRITYSKUVIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora

Wou mikä viikonloppu! Wou mikä Blockfest! Wou mikä kesäloma!

Mä hengittelen nyt hetken syvään tässä sohvannurkassa kuunnellen pesukoneen pyörimistä ja värittelen. Kyllä, koska kaikki muutkin, niin minäkin. Ihanaa, että me aikuiset olemme oikein porukalla hurahtaneet värittämiseen!

Mikäs sen rentouttavampaa.

DSC05299 DSC05300

Muistaako joku, kun itse innostuin värittämisestä jo vuoden 2011 kesällä, kun kerroin teille hankkineeni Nina Chakrabartin My Wonderful World of Fashion- värityskirjan? Nyt värityskirjat ovat jälleen raivanneet tiensä suosioon ja uutta väriteltävää Suomalaisesta Kirjakaupasta etsiessäni, olin aivan hätää kärsimässä. Valinnanvaraa oli niin paljon! Kymmeniä erilaisia värityskirjoja!

Ystävällinen myyjä tarjoutui auttamaan minua värityskirjan valinnassa, ja suositteli minulle Johanna Basfordin upeaa Secret Garden-kirjaa (15,95e). Kirja on aivan ihana; sivuilla seikkaillaan salaisessa puutarhassa ja kuvitus iskee minuun täysillä. MUTTA. Hirveän pientä piipertämistähän tämä touhu on. Kirjassa ja kuvissa on niin paljon yksityiskohtia, että omat Derwentin värikynäni ovat kärjiltään aivan liian paksuja näin pienten kuvien värittämiseen. TOISAALTA sehän tässä hommassa tarkoitus onkin, että ajatukset saa aivan muualle ja keskittyy vain siihen mitä on juuri tekemässä.

DSC05302 DSC05307 DSC05298

Ehkäpä pieni väritystuokio tekisi siis päivittäin terää nyt, kun arki taas alkaa. Joko te olette hommanneet omat värityskirjat?

Ps. Löydät väriteltävää nyt myös täältä! <3

enkku2

Because it’s relaxing. Because it’s fun. Because everybody is doing it at the moment. Johanna Basford’s amazing Secret Garden-colouring book is a must-have.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.