HUH HUH, MITKÄ TULIAISET!

P9196358P9196369 P9196363

Elämäni ensimmäinen Louis Vuitton-paketti, jonka sisältö on itselleni yllätys! Olen hankkinut Speedyni käytettynä ja lompakkoni Zadaan kautta, joten ihan tällaista samanlaista hykerryttävää fiilistä ei mahanpohjassa ole vielä koskaan kuplinut. Oletin saavani Berliinistä tuliaisina mieheltäni uuden opuksen matkaopaskokoelmaani, mutta sellaista ei kuulemma ollut saatavilla.

Hänen sanojensa mukaan piti ”keksiä sitten jotain muuta”.

Siispä keitän kupin kahvia ja kerään jännitystä sieluni sopukoihin vielä hetken verran. Tällaisia tuliaisia saa kuulemma vain sellaisina vuosina, kun täyttää pyöreitä, joten otan tästä nyt kaiken irti. Seuraaviin pyöreisiin on kuitenkin jonkin verran vielä aikaa.

Mutta. En nyt ihan lämpene tälle paketin värimaailmalle. Onko Vuitton Tapparan miähiä?

P9196370P9196360


Posted in and tagged , by NOORA.