LOMATUKKA, CHECK!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1514 IMG_1535 IMG_1532

Elokuu. Uusien seikkailujen kuukausi. Olen niin kateellinen teille, jotka uuden lukuvuoden alkaessa pääsette kirjakauppaostoksille täydentämään uutta penaalia kynin ja uusin koulutarvikkein. Eteisessä odottaa uunituore reppu ja mahassa pörrää perhosia- uusi kouluvuosi oli aina niin jännittävä aloittaa! Melkein tekisi mieli aloittaa opiskelu, jotta pääsisi taas fiilistelemään.

Koska omaan syksyyni ei kuulu jännittäviä uusia seikkailuja tai koulunpenkille istahtamista, päätin kuitenkin, että pientä uudistusta on tehtävä ja suuntasin jälleen Kirsin penkkiin istumaan Blinkiin. Parissa tunnissa syyskutrit oli laitettu kuntoon ja muutaman päivän olenkin jo ehtinyt totutella tähän hieman tummempaan lookiin. Uusi tyyli sopii tälläiselle tuuliviirille paremmin kuin hyvin. Ponnari päässä olen aivan tummahiuksinen, hiukset auki olen sama vanha blondi mikä ennenkin.

IMG_1524IMG_1515IMG_1531

On ollut suorastaan helpotus päästä myös lopullisesti pidennyksistä eroon. Elämä niiden kanssa ei aina ollut niin kovin ruusuista ja hiustenhoito oli miljoona kertaa hankalampaa kuin nyt. Hiustenpesu oli aina oma projektinsa, ja alaspäin valuvat teipit aiheuttivat kuukausi toisensa jälkeen tyveen inhottavia takkuja. Uskomatonta kuinka nopeasti omat hiukseni kuitenkin kasvoivat pidennyksistä huolimatta, ikään kuin salaa niiden joukossa. Teipit eivät tehneet hallaa omille hiuksilleni, päinvastoin, vaikuttaa siltä, että pidennysten hyvän hoidon ansiosta olen onnistunut samalla hellimään myös omia kutrejani.

Nyt on siis lomatukka kunnossa, enää täytyy karkottaa nuo väsähtäneet silmäpussit ja nukkua univelat pois. Muistuttelen taas, että jos omat kutrit kaipaavat syksyistä make-overia, saatte Parturikampaamo Blinkin uusina asiakkaina -15% alennusta heidän palveluistaan. Mainitkaahan aikaa varatessanne, että olette bonganneet tarjouksen blogistani! On ollut hauska kuulla Kirsiltä, että moni teistä on hänen penkissään jo istunut. <3

IMG_1512

Kun nyt kerta koulufiilistelyt aloitin, taidankin napata uuden kalenterini käyttöön ja päivitellä aamukahvin lomassa alkusyksyn menot ja meiningit kalenterin sivuille. Uudet Stabilot kävin minäkin hommaamassa, vaikka uutta penaalia en saanutkaan.. ;)

Energisiä aamuherätyksiä koululaisten aamuihin!

enkku2

It’s so obvious; when the autumn is coming, a minimakeover comes to mind year after year. This time my hairdresser Kirsi dyed my hair a bit darker and I really loved the outcome. It’s perfect for the autumn! I’m also pretty glad that I got rid off the hair-extensions finally, taking care of my hair is so much easier now! What do you think of my new autumn-look?


Posted in muoti and tagged by NOORA.