BARCELONA-TULIAISIA JA PANDORAN JOULUA

image2

Viime viikolla puhelimeeni lennähteli maailmalta aurinkoisia reissukuvia, kun Matti käväisi katsomassa, miltä Barcelonan joulu näyttää. Kesämaisemat eivät haitanneet lainkaan, mikä piristäisikään loskaista joulukuuta paremmin kuin virtuaalinen aurinko ja kauniit maisemat.

Kotiin päästyään tuo ihana mies yllätti minut suloisella matkamuistolla, kun matkalaukusta löytyi uusi hela Pandora-rannekkeeseeni. Muistatteko, kun sain tuon ihanan rannekkeen keväällä ja ostin siihen välittömästi bloggaajalle sopivan kamerahelan? Nyt rannekkeeni sai täydennystä, kun Barcelonan tunnetuin maamerkki, Sagrada Familia, roikkuu ranteessani.

Mikä hauskinta, olin juuri tälle viikolle sopinut treffit Pandoran kanssa, jotta pääsen tutustumaan heidä jouluunsa ja järjestämään teille vielä yhden ihanan jouluarvonnan (joka muuten starttailee käyntiin heti huomenna blogini Facebook-ryhmässä!). Pandora-rannekkeen idea on kertakaikkisen hurmaava. Jokainen ranneke on käyttäjänsä näköinen, kun hela helalta siihen täydentyy kunkin oma tarina. Heloja voi hankkia matkamuistoina maailmalta, ostaa itse tärkeiden elämäntilanteiden ja -tapahtumien kunniaksi tai saada lahjaksi rakkailta. Tunnearvo korulla onkin mittaamaton.

Koskikeskuksen Timanttisilla hehkui joulu jo niin kauniisti. Pandoran osasto näytti valloittavan upealta ja heidän joulumallistonsa iski allekirjoittaneeseen ja lujaa. Kauniita sinisen sävyjä, jääkiteitä, talvea kauneimmillaan. En yhtään ihmettele, että tuo joululahjatarjous on ollut huikean suosittu; Timanttisilta hankit nimittäin rakkaalle pakettiin sekä Pandora-rannekkeen että helan 79 eurolla. Napatkaahan tästä vinkki talteen, kun suuntaatte tänään jouluostoksille!

Tapaamisen jälkeen omakin rannekkeeni sai upeaa täydennystä, kun sain Pandoralta heloja joululahjaksi. Talvimalliston säkenöivä hela on niin kaunis, että sen yksityiskohtia voisi tuijotella vaikka kuinka ja kauan ja tuo Petteri Punakuono sen sijaan jääköön muistoksi tästä jouluisesta yhteistyöstämme. Eikö olekin herttainen joululahjaidea? Kultaakin sisältävä Love-lukkopala sen sijaan sopi tuohon tapaamispäiväämme täydellisesti. Juuri samaisena päivänä tuli kuluneeksi puoli vuotta kihlauksestamme.

On kiehtova ajatus, että vaikka Pandora-koruja myydäänkin ympäri maailman, tuskin kenelläkään Pandora-keräilijällä on juuri tismalleen samanlaista korua kuin sinulla. Kukin koru kertoo oman tarinansa ja on täynnä ihania muistoja.

Yksi teistä pääsee aloittamaan oman tarinansa keräämisen pikemminkin kuin uskookaan. Muistakaahan seurailla tarkkaavaisesti blogini Facebook-ryhmää..

enkku2

Have you already fallen in love with Pandora? Matti had bought me the most amazing piece from Barcelona.Thank you my love.


Posted in and tagged , , by NOORA.