PARHAAT PALAT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


Parhaimmillaan matkailu on sitä, että vain on. Istuu kahvilassa tuntikausia, katselee ohikiitäviä hetkiä ja ihmisiä ja huokaisee syvään. Liian aikataulutettu lomailu vie seikkailusta kaiken innon ja inspiraation. Kun ne tärkeimmät nähtävyydet on kierretty, on hyvä muistaa hieman hengitellä ja nauttia. Ei seisoa jonossa tai kiukutella nälkäisenä kartta kädessä. Bongailla niitä pieniä yksityiskohtia, joiden ohi kävelisit, jos kädessäsi olisi kartta.

Viimeisen illan kävelylenkiltä kameraani tallentuivatkin yhdet reissun lempparikuvistani. Pariisin pienet palat, yksityiskohdat, onni ja kiireettömyys. Hiukset olivat sekaisin ja asukin hieman väsähtänyt pitkän hellepäivän jälkeen, mutta siellä me kuljeskeltiin, Pariisin pikkukaduilla.

enkku2

Some of those petite pieces of Paris, which might get unnoticed while running from a landmark to another.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.