VOIHAN PARIKKA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

stickemup

Kävin vaanimassa näitä kerta toisensa jälkeen. Hinta putosi tasaisesti alaspäin alejen kiihtyessä, ja viimein Pariisin matkan jälkeen päätin tehdä siirtoni.

Let’s Stick em Up.

Ei ole pupujen voittanutta, mutta jokin näissä popoissa viehätti minua. Jos totta puhutaan, tilasin ne aluksi vain kokeiluun, sillä en ollut lainkaan varma siitä, olisivatko nämä Parikat kuitenkaan ihan se minun juttuni. Olisiko minusta kuljeskelemaan näin päheillä popoilla..

minnaparikkaminnaparikka

No se nyt oli aivan kuolleena syntynyt ajatus, että Minna Parikat voisi tilata vain kokeiluun. Kengät istuivat jalkaani kuin hansikas ja se oli menoa sitten. Lenkkarit olivat itseasiassa jalassa niin mukavat, että hetken jo mietin josko nämä jopa kiitäisivät pupujen ohi.. Tässä kohtaa äitini jo tuli hätiin, ja lupasi kyllä adoptoida puput jos sikseen tulee.

Ne ovat räikeät, ne ovat näyttävät, ne ovat kengät niitä päiviä varten, kun ylläsi on tylsä musta asu, joka kaipaa sitä jotakin. Väitän, että ne myös tuovat sateisina harmaina syyspäivinä hymyn myös vastaantulijan huulille.

stickemup

Ja olen kuitenkin aina se turistinorppa, joka kuvassa nostaa sormet peace-merkkiin, joten eivätköhän nämä ole ihan mulle tehty.

Kokoja löytyy muuten vielä Parikan sivuilta runsaasti. Joten Stick em Up!

enkku2

Stick em Up! The Finnish, amazing shoedesigner Minna Parikka is the best. Look at these babies! I ordered Stick em Up-shoes in blue from Minna Parikka’s website and I absolutely love them. They are perfect for the rainy and grey autumndays and they are just what I need when I’m wearing a boring black outfit. Minna, you are a genius.


Posted in muoti and tagged by NOORA.